.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Unhappy бучка във влагалището

Здравейте, снощи напипах бучка във влагалището си,на около 6 см навътре,преди седмица имах леко кървене (капчеци) може да се дължи на нея,незнам от колко време я имам,някой можи ли да помогне с повече инфор. по въпроса?

Мега фен Аватара на draid
    Ооо и кървене имало. Защо пишеш в 2 раздела ? Отиди на гинеколог.

Писах в 2 раздела,за да може да я видят повече хора...а за генеколога..просто нямам тази възможнист

Как така нямаш тази възможност ???? Не си здравно осигурена ли ? Съмнява ме.

Почни та 17 съм,за прегледа трябва направление от личен лекар,за това направление трябва родител...наще не са на ясно с това че водя полов живот (ако може да се нарече така),няма да го приемат никак добре..просто мн. е дложно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от bubu_bubu Виж мнението
    Почни та 17 съм,за прегледа трябва направление от личен лекар,за това направление трябва родител...наще не са на ясно с това че водя полов живот (ако може да се нарече така),няма да го приемат никак добре..просто мн. е дложно
    Може да е киста. Бучка? Няма какво друго да е. За направление няма нужда майка ти да знае. Просто отиди до лекарката си и ще ти го даде. Това не е шега работа. Говори и с майка си. Тя ще разбере. На 17 си. Нормално е да правиш секс.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Абе кажи, на майка ти че си напипала някаква бучка и се притесняваш. Не е нужно да и обясняваш, че правиш секс. Кисти не се получават от секс. Като отидеш при гинеколога, влизаш сама и на него вече може да си му кажеш всичко. Без лекар не може да си решиш проблема, а ако има такъв може да стане далеч по лошо от това дори родителите ти да разберат, че си правила

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    как може момче да е по-наясно с нещата от теб?!
    отиваш на лекар, може и без родител и казваш, че искаш направление за гинеколог, защото имаш съмнения, че може да имаш киста, имаш оплаквания и т.н.
    после отиваш на гинеколог сама и му казваш, че правиш секс и толкоз
    лекарска тайна има -> няма да каже на никой
    а и майка ти да разбере, няма да те убие..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мхм, значи лекарят да направи документна измама и да даде на непълнолетна да се подпише на амбулаторния лист... Браво на вас!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Никой не казва да и дава да се подпише, при прегледа обаче майката няма да присъства, така че може да му сподели всичко.

Град
    пространството на Дисе
    ^Не контрирах теб.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ъъъ, стой си с бучката тогава ! Кое ти е по-важно, здравето или това да правиш секс без вашите да знаят ? Само лекар може да ти помогне...

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Много пъти съм си взимала направления, но никога не са ми искали подпис.. О.о

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мхм, значи лекарят да направи документна измама и да даде на непълнолетна да се подпише на амбулаторния лист... Браво на вас!
    моето джи пи ми дава направления и без майка ми да е там
    имайки в предвид колко често ходя щеше малко да е кофти мама да ме води за ръчичка всеки път
    а пък както й казах -и с майка и да иде, нищо лошо няма да стане
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    пространството на Дисе
    ^Имаш ли 18 или в момента си топиш джипито?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    отивай на лекар,това не е шега работа

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ако вашите разберат,може би ще е малко неловко,но ще го преживеят.По-добре така,отколкото проблема ти да се влуши.Пък ти си на 17,няма нищо нередно в това,че водиш полов живот.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Абе кажи, на майка ти че си напипала някаква бучка и се притесняваш. Не е нужно да и обясняваш, че правиш секс. Кисти не се получават от секс. Като отидеш при гинеколога, влизаш сама и на него вече може да си му кажеш всичко. Без лекар не може да си решиш проблема, а ако има такъв може да стане далеч по лошо от това дори родителите ти да разберат, че си правила
    Това.
    Ти какво мислиш, че тези неща се получават от секс ли? Не мисля така. Вземи се отърси от страха вашите да не разберат, защото ако се окаже нещо сериозно точно те ще трябва да са до теб.
    Бягай на лекар!

Още не съм била на лекар...но ми казаха че това е нормално,било шийката на матката..

Град
    Още не съм била на лекар...но ми казаха че това е нормално,било шийката на матката..
    Не знаех, че е баш бучка. Сигурна ли си? Прочети някъде повече по въпроса и ако е така, дишай спокойно
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Подобие на топче,с отворче по средата...но нз дали е нормално да е толкова ниско...

Град
    Подобие на топче,с отворче по средата...но нз дали е нормално да е толкова ниско...
    Щом има отворче, абсурд да е киста. пф.. Трябваше да го опишеш по-рано, защото с предните коментари само във филм сме те вкарали. Все пак отвори някой учебник по биология за женската полова система или виж в нета + картинки, за да си сигурна кое какво е. По принцип съм чувала, че може да ти слезе нещо, но може да дрънкам и пълни глупости. Няма начин да няма инфо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си