- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- бучка във влагалището
Здравейте, снощи напипах бучка във влагалището си,на около 6 см навътре,преди седмица имах леко кървене (капчеци) може да се дължи на нея,незнам от колко време я имам,някой можи ли да помогне с повече инфор. по въпроса?
Ооо и кървене имало. Защо пишеш в 2 раздела ? Отиди на гинеколог.
Писах в 2 раздела,за да може да я видят повече хора...а за генеколога..просто нямам тази възможнист
Как така нямаш тази възможност ???? Не си здравно осигурена ли ? Съмнява ме.
Почни та 17 съм,за прегледа трябва направление от личен лекар,за това направление трябва родител...наще не са на ясно с това че водя полов живот (ако може да се нарече така),няма да го приемат никак добре..просто мн. е дложно
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе кажи, на майка ти че си напипала някаква бучка и се притесняваш. Не е нужно да и обясняваш, че правиш секс. Кисти не се получават от секс. Като отидеш при гинеколога, влизаш сама и на него вече може да си му кажеш всичко. Без лекар не може да си решиш проблема, а ако има такъв може да стане далеч по лошо от това дори родителите ти да разберат, че си правила
как може момче да е по-наясно с нещата от теб?!
отиваш на лекар, може и без родител и казваш, че искаш направление за гинеколог, защото имаш съмнения, че може да имаш киста, имаш оплаквания и т.н.
после отиваш на гинеколог сама и му казваш, че правиш секс и толкоз
лекарска тайна има -> няма да каже на никой
а и майка ти да разбере, няма да те убие..
Мхм, значи лекарят да направи документна измама и да даде на непълнолетна да се подпише на амбулаторния лист... Браво на вас!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Никой не казва да и дава да се подпише, при прегледа обаче майката няма да присъства, така че може да му сподели всичко.
^Не контрирах теб.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^Имаш ли 18 или в момента си топиш джипито?
Ако вашите разберат,може би ще е малко неловко,но ще го преживеят.По-добре така,отколкото проблема ти да се влуши.Пък ти си на 17,няма нищо нередно в това,че водиш полов живот.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Още не съм била на лекар...но ми казаха че това е нормално,било шийката на матката..
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Подобие на топче,с отворче по средата...но нз дали е нормално да е толкова ниско...
Щом има отворче, абсурд да е киста. пф.. Трябваше да го опишеш по-рано, защото с предните коментари само във филм сме те вкарали.Все пак отвори някой учебник по биология за женската полова система или виж в нета + картинки, за да си сигурна кое какво е. По принцип съм чувала, че може да ти слезе нещо, но може да дрънкам и пълни глупости. Няма начин да няма инфо.
![]()