.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

ЦЦЦЦ, бременна си

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от phoeniX_boy_BG Виж мнението
    ЦЦЦЦ, бременна си
    МОМИЧЕТО ИСКА ПОМОЩ ! НЕЩО МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТУКА НА МНОГО ИНТЕРЕСНИ, ОБОРОТНИ РАЗБИРАЧИ И ВЕДНАГА ТРЪГВАТ С "БРЕМЕННА СИ", "БРЕМЕННА СИ С ТРИЗНАЦИ", "ОТ СЕГА КУПУВАЙ КОЛИЧКА"!ТИЯ СА НАЙ - БАНАЛНИТЕ!ВМЕСТО ДА ПУСКАШ ЖАЛКИ ОПИТИ ДА СЕ НАПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН, СЕ ОПИТАЙ ДА ПОМОГНЕШ, А НЕ САМО ДА Я ПЛАШИШ!АКО НЯМАШ ЗА КАЗВАНЕ НЕЩО, КОЕТО ЩЕ И ПОМОГНЕ ПО - ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ...съжалявам, че избухнах, ама ми е писнало от селски надувки, просещи внимание...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Между другото наистина прекалявате.Ясно,че момичето не е достатъчно образовано,обаче ако всички бяха перфектно изучени и знаеха всичко,какъв щеше да е смисълът от раздела?Целта е да се помага на хора,които са се сблъскали с проблем,за който не са подготвени.Не да им се смеете за всичко и после да се чудите защо децата ги било страх да питат(изключваме въпросите тип "той ми целуна ръката,бременна ли съм?"
    По темата:Щом ти е дошло вече,значи няма проблем.Както ти казаха,може да закъснее и от нерви,така че дишай.И за да си спестиш бъдещи нерви,не се търкай на голо във възбудени представители на противоположния пол без презерватив...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    МОМИЧЕТО ИСКА ПОМОЩ ! НЕЩО МИ Е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТУКА НА МНОГО ИНТЕРЕСНИ, ОБОРОТНИ РАЗБИРАЧИ И ВЕДНАГА ТРЪГВАТ С "БРЕМЕННА СИ", "БРЕМЕННА СИ С ТРИЗНАЦИ", "ОТ СЕГА КУПУВАЙ КОЛИЧКА"!ТИЯ СА НАЙ - БАНАЛНИТЕ!ВМЕСТО ДА ПУСКАШ ЖАЛКИ ОПИТИ ДА СЕ НАПРАВИШ НА ИНТЕРЕСЕН, СЕ ОПИТАЙ ДА ПОМОГНЕШ, А НЕ САМО ДА Я ПЛАШИШ!АКО НЯМАШ ЗА КАЗВАНЕ НЕЩО, КОЕТО ЩЕ И ПОМОГНЕ ПО - ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ...съжалявам, че избухнах, ама ми е писнало от селски надувки, просещи внимание...
    Браво sweetycherry33 и аз съм на същото мнение,много правилно!Отново БРАВО!!!!!!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    ако имаш проблем с капс лока, мога да ти предложа що годе здрава клавиатура на половин цена, работеща...

не, не си бременна
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си