.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем или не?

Здравейте,
    Аз съм момче на 14 години,175 см. ръст и 62-63 кг. Та проблема е че перките ми на гърба са доста издадени и си и малко грозничко така.Въпроса ми е дали от стрийт фитнеса или от фитнеса това ще се оправи или просто да ям по-вече....смятах килограмите си и ръста в един сайт е излезе, че в графата аз съм на "Здравословни". Не мисля,че съм прекалено слаб и затова да се получава така...Моля за съвет

Благодаря Ви предварително.

Супер фен
    Не се разбира. Досега занимавал ли си с фитнес и стрийтфитнес? И кога са станали тези перки? От някакъв спорт ли?

Ами 1 месец фитнес и сега 2 седмици стрийт фитнес, също и волейбол, и почти винаги съм ги имал....Преди бях нисък и изведнъж започнах да раста и някъде за около 3 месеца и половина от 1.44 станах 1.75 см.

Мега фен Аватара на Chacho
    Перките? Да нямаш предвид плешките? Оправи си стойката, ходи изправен и с прибрани рамене и с времето ще качиш килца в мускули, които ще развият вътрешната част на гърба. И не е грозно, естествено е.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да, наистина и аз съм забелязал, че като ходя с прибрани рамене и перките ми се скриват...явно съм бил свикнал постоянно да ходя някакси прегърбен и аз незнам защо ;д
    ПС: Блогодаря ти много

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian_soldier Виж мнението
    Да, наистина и аз съм забелязал, че като ходя с прибрани рамене и перките ми се скриват...явно съм бил свикнал постоянно да ходя някакси прегърбен и аз незнам защо ;д
    ПС: Блогодаря ти много
    Пак заповядай ;]
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си