.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Проблем с намирането на дънки

Здравейте имам огромен проблем с намирането на дънки. Търся с ниска талия, проблемът е че съм прекалено слаба и висока а искам да са плътно по мен и ако намеря такива, които да са ми добре на краката, то или ще са къси или горе няма да могат да се закопчаят, явно просто съм несъразмерна или нещо такова. Единственото място където намерих панталони, които ми стоят добре беше в магазин на долче и габана, но разбира се няма да дам 700 лева за едни дънки така че ако някой има същия проблем или знае магазин, в който има такива (до 100-200лв макс) мноого ще съм му благодарна

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И колко си висока и кой размер носиш?
    Манго, Мис Сиксти, Зара, Бершка? За Манго и Мис Сиксти специално съм сигурна, че ще си намериш нещо.
    Everything changes, but beauty remains ...

176, а за размера 34 ми е добре на краката но тясно горе, но примерно имам от страдивариус 34 които пак са ми широки. Мерси иначе за предложенията само в Мис Сиксти не съм гледала, в другите не намерих.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    В Манго 34-ката голяма ли ти е?
    Everything changes, but beauty remains ...

Не, супер ми беше, но не можах да я закопчая а следващия размер ми беше голям..

Супер фен Аватара на pressiana
    И аз имам дънки от най-тесните, които малко по-трудно закопчавам, въпреки че съм доста слаба. Сигурна ли си, че няма как да се закопчаят? Те така или иначе ще се отпуснат малко, като ги обуеш. Иначе сега на много места пускат дънки, които са маалко по-къси, отколкото трябва, сигурно затова не можеш да намериш /или поне аз съм останала с това впечатление/.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    То пък щот' е много трудно да си купиш дънки,с номер по-големи и да ги дадеш на шивач да ти ги преправи,както искаш ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си