- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен списък на козметични продукти .
Не намерих друга такава тема , ако има .. обесете ме![]()
споделяйте от кои козметични продукти не сте доволни![]()
Не съм доволна от http://www.frau-shopping.de/wp-conte...soft_clear.jpg не се измива лицето ми хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
първото от ляво на дясно
всички шампоани от масовата кзометика съм ги пробвала и не струва НИТО ЕДИН!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+ както и душ геловете - или излизаш лепкав или пресушен като стафида.Първоначално написано от Hilary_
Дезодорантите на Nivea...
Уж миришели страхотно,не знам си какво,а като се напръсках с тях не миришеха на нищо...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Оставала съм разочарована от ужасно много. Нещата които най-напред ми идват в ума са:
Един двоен молив на Еssence, черно бял беше, много твърд и цвета беше ненаситен.
Едни малки лакчета на Essence, Colour and Go се казват, трябваше ми бял, взех си един а като тръгнах да се лакирам, то не беше бяло ми почти прозрачна боза.
Една пудра на Deborah, в червена опаковка, La Cipria, ужас беше !
Фдт Impala, пробвах го само веднъж от една приятелка и ужас, станах на петна.
Прехвалените сенки на Ruby Rose, взех си цяла палитра с очакването, че ще ползвам нещо хем евтино, хем качествено, а накрая в яда си я запратих в стената. Сенките като цяло бяха ненаситени и нетрайни.
На Manhattan фон дьо тен clearface perfect mat, без коментар, направо ужасен, може би просто не беше за мен, но все пак...
Коректора Loreal True Match с четчицата, уж бях доволна, но после се видях на силна светлина в един магазин и щях да падна като видях колкото много си личеше !
Коректора на Manhattan, Cover Stick, антибактериалния уж, много трудно се разнасяше.
Гланца на Manhattan, Tasty lips, покъртителна миризма и също така нетраен !
И още една черна точка, за база за сенки на Manhattan !
Не съм доволна от почти никои шампоани и балсами,като хед енд шолдърс,Уаш енд го,Глис,Фруктис,Сънсилк.Пра вят косата мазна,безобем,появява се и пърхот.Този шампоан който е на хед енд шолдърс за пърхот,изсушава косата и непремахва никакъв пърхот.
Only you can do make all this world seem right,only you can do make the darkness bright<3
за начало се сещам за шампоана на Orzene с бирена мая
Hostis Honori Invidia
коректора на essence- този с 3те цвята.. изобщо не ми хареса и ставах на петна
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не съм доволна от много неща,например шампоаните Тео,пантен и още 1-2.Сенките на Голден роуз и молива им за очи(парят ми),Лаковете Голден роуз Париж.Кремовете Нивеа.Стиковете на Гарниер минералс против изпотяване..
- Всички дамски дезодоранти. Всички.
- На Regal почистващи продукти за лице.
В момента за тези продукти се сещам, но със сигурност има още много.
Спирала Мейбълин :
Изобщо не ми харесва, не разделя миглите добре, размазва се лесно.
Омекотява, да , но изобщо не е това, за което го представят !
Не си заслужава цената, защото има много па-добри кремчета за без пари.
Фон дьо тен Макс Фактор Колор Адапт :
[img]http://2.bp.blogspot.com/-iTK70qpkcSg/TWDZhjN_H8I
Толкова сух и " гебеширен " фон дьо тен не бях виждала, да не споменаваме цената, която не е никак ниска за това качество.![]()
To infinity and beyond.
^ имах същата и съм доволна, явно не можеш да я сложиш като хората![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Не знам преди това какви спирали си имала, т.е с какви я сравняваш, но мога да ти кажа , че със сигурност е в пъти по-нискокачесвена в сравнение с нещо добро на Макс Фактор или Лореал.![]()
Вероятно имаме различни бази за сравнение.![]()
To infinity and beyond.
Получих ужасни обриви, не е за хора с чувствителна кожа.
^ използвам го сега именно за чувствителна кожа, че от всички рол - они се обривах...
От магазина ми препоръчаха да ползвам само сухи и аз си взех тоя и съм супер доволна и го ползвам сутрин и вече
Явно доста неща си зависят от кожата, държавата на производство, ссрока на годност и т.н.
От повечето шампоани не съм доволна...
Повечето шампоани.. като wosh and gо и Тео ..всякакви душ-гелове от по-смотаните който и пяна не правят..баламски червила и гланцове на голдън роуз,напоследък много се разочаровам.Миризмата особено на гланцовете е покъртителна !
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Различни хора,ралично им се отразяват продуктите...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...