.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Уформяне на вежди

С каква форма потдържате веждите си?С каква пинсета ги скубете?мажете ли се с крем преди да си скубете веждите,или какво правите,за да не ви боли?давайте снимки аз от 2 седмици не съм си ги оформяла и сега се чудя каква форма да си направя

Повече от фен Аватара на mkio
    Ох, Оформяне се пише Скуба ги с пинсета, леко ги подстригвам, не ги мажа с нищо, отвреме навреме ги рисувам, защото са редки. Свикнала съм и не ме боли много. Имат лека чупка.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

С конец се оформят най - хубаво веждите. С пинсета не е много сигурно , че няма да отскубнеш някой косъм погрешно. Освен това с конеца изглеждат много изпипано. Хубаво е с някакъв хидратиращ крем да се мажеш след скубането или някакъв крем за след епилация (от тези успокояващите). А щом не знаеш каква форма да си направиш, погледни в интернет според формата на лицето ти какво би ти отивало. Ето ти линк : http://www.ladyzone-bg.com/2009/10/perfektni-vejdi.html
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Аз ако пробвам с конец,мога да остана и без веждата

Аз пък с конец немога да се науча.. аз имам от китайския магазин някфа форма за вежди,но нз как се ползва..

Град
    Цитирай Първоначално написано от eve_angel Виж мнението
    Аз пък с конец немога да се науча.. аз имам от китайския магазин някфа форма за вежди,но нз как се ползва..
    Отиди на козметик и после само поддържай формата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

а колко струва оформянето на вежди в софия?някъде около дървеница-мусагеница-младост-студ град..в тази околност..дайте препоръки
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Отиди на козметик и после само поддържай формата.

Сама си ги оформям с пинсета.

Град
    а колко струва оформянето на вежди в софия?някъде около дървеница-мусагеница-младост-студ град..в тази околност..дайте препоръки
    Не знам. 2-3 лв. върви цената. Само в някой скъп салон биха ти взели 5лв. примерно.

наистина ли?а как става в смисъл нося си снимка на формата,която искам,или?

Град
    наистина ли?а как става в смисъл нося си снимка на формата,която искам,или?
    Ако желаеш конкретна, най-добре. По-важно е а отговаря на формата на лицето ти. Казваш какво искаш, показваш и ти казва жената дали става, или не. Може малко да се промени, ако трябва и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си