- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Уформяне на вежди
С каква форма потдържате веждите си?С каква пинсета ги скубете?мажете ли се с крем преди да си скубете веждите,или какво правите,за да не ви боли?давайте снимкиаз от 2 седмици не съм си ги оформяла и сега се чудя каква форма да си направя
Ох, Оформяне се пишеСкуба ги с пинсета, леко ги подстригвам, не ги мажа с нищо, отвреме навреме ги рисувам, защото са редки. Свикнала съм и не ме боли много. Имат лека чупка.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
С конец се оформят най - хубаво веждите. С пинсета не е много сигурно , че няма да отскубнеш някой косъм погрешно. Освен това с конеца изглеждат много изпипано. Хубаво е с някакъв хидратиращ крем да се мажеш след скубането или някакъв крем за след епилация (от тези успокояващите). А щом не знаеш каква форма да си направиш, погледни в интернет според формата на лицето ти какво би ти отивало. Ето ти линк : http://www.ladyzone-bg.com/2009/10/perfektni-vejdi.html
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Аз пък с конец немога да се науча.. аз имам от китайския магазин някфа форма за вежди,но нз как се ползва..
наистина ли?а как става в смисъл нося си снимка на формата,която искам,или?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ