.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Smile Задължителен ли е лубрикантът при първия път ?

Здравейте,аз съм на 15 почти 16 - и с приятеля ми мислим да правим секс .Е аз съм девствена и се чудя дали трябва да се използва лубрикант за болката.Страх ме е .. ако може някой опитен да ми каже мнение и съвети ще съм ви много благодарна !! )

Идеята е да си влажна за да не те боли толкова и да влезне по-лесно. Ако той си поиграе и успее да те възбуди максимално няма да имаш нужда от лубрикант. Но вие си преценявате де, нищо задължително няма.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Както каза Мерлин,не не е задължително,но е желателно,ако и на двамата ви е за първи път-още повече.
    maDamn

Да,но четох някъде,че лубрикантът е опасен за момичета под 19 годишна възраст.Нямам си на идея дали е вярно обаче..

Цитирай Първоначално написано от wiiwuns Виж мнението
    Да,но четох някъде,че лубрикантът е опасен за момичета под 19 годишна възраст.Нямам си на идея дали е вярно обаче..
    Това пък кой го измисли... вреден бил за под 19... пълна глупост.
    И ползвайте презерватив!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не е задължителен, но е препоръчителен. Тъй като надали от това притеснение и този страх, ще успееш да се отпуснеш както трябва и да се отдадеш на чувствата. Така, че избора си е ваш. Моят първи път е бил без лубрикант, имало е болка , но не е била такава за умиране.

Не ми е толкова до страха колкото до притеснението.Мисълта ми е,че искам всичко да е перфектно и искам да знам кой е по-добрия вариант и дали е фатално без лубрикант.

Не ми е толкова до страха колкото до притеснението.Мисълта ми е,че искам всичко да е перфектно и искам да знам кой е по-добрия вариант и дали е фатално без лубрикант.
    Ами тогава вземи един лубрикант, ако не успееш да се овлажниш достатъчно- да може да влезне в употреба. Препоръчително е да си добре овлажнена, за да стане по-лесно и по-безболезнено.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Какво означава перфектно?! Без болка няма да мине. Моите поздравления, че сама си се досетила за лубрикант. Няма смисъл да го мислиш просто. Така или иначе ще си притеснена и поне малко стегната, колкото, и да е опитно момчето, колкото, и да се старае да те отпусне.
    Аз бях с лубрикант. Все пак е измислен за улеснение. Няма как да вреди. Това е изкуствена смазка. Едно огромно улеснение. Няма да мислиш дали си достатъчно влажна, след като го използвате. Ако те е страх толкова много, винаги може с пръст да те отвори преди самото проникване. Тогава болката е по-тъпа, но може и да няма такава въобще. Просто не мисли по време на акта и така ще се отпуснеш максимално. Не бързайте и го използвайте.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 07-25-2012 на 16:18
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Тука малко ми е странно мнението. Моя първи път беше без, но аз и нямах нужда от такъв.
    Вземете си за всеки случай, щом не искате да прецаквате опита.
    Но мнението ми по темата е странно , защото смятам, че е по-добре ти да се възбудиш достатъчно, че да не ти трябва. Нека опитам да поясня - за теб ще е по-приятно самото чувство, ако си естествено овлажнена от възбуда. Иначе ми е някак: "И да не успея да те възбудя, няма проблем има лубриканти"

А бе всяко момиче ли може да се отвори с пръст ? Възможно ли е да ги е пъхал , но да не е разкъсал химена ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от lubopitko951 Виж мнението
    А бе всяко момиче ли може да се отвори с пръст ? Възможно ли е да ги е пъхал , но да не е разкъсал химена ?
    Не се къса целият. Зависи от химена и как го правиш. С пръст до някъде се прави, за да не боли чак толкова, когато вкараш пениса, но не е задължително. При някои момичета само с пръст става, при други не.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Всяко момиче може да загуби девствеността си с пръсти Има някои ,които не успяват , но определено може с пръсти

Не съм чувала някой при първия си път да е ползвал лубрикант.Аз също не съм нито някоя от приятелките ми.Няма смисъл,първият път ще бъде просто проникване,при което няма да ти е грам хубаво.Не се отчайвай от секса де.Само първият път е такъв,при който почти нищо не осещаш след проникването.А долколкото прочетох някои са предлагали отваряне с пръсти.Дори не си помисляй за такова.Болката е доста по-голяма чрез пръст отколкото направо с члена.

аз ползвах, но беше нестандартно

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Можеш да използваш лубрикант - НЯМА да ти навреди.Но не знам дали това толкова ще облекчи болката ,болка винаги си има при едни много ,при други малко,все пак ципата се къса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си