- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали е възможно?
искам да попитам с едно момче се натискахме и се ''барахме'' и от време на време той беше мокър ,някакви капчици ама не често имаше по него та въпросът ми е дали това е сперма или просто подмокряне? искам да разбера ако може без нападки) мс предварително
И двата варианта са възможниВъпросното подмокряне се нарича предеякулационна течност до колкото съм запознат.
амии ако случайно той се е барнал и после си е вкарал пръстите ? макар че не беше свършил ? ще ми има ли нещо?
Последно редактирано от malkiabonbon : 07-28-2012 на 22:45
Да ще имаш нужда от присаждане на мозъкПорасни малко образовай се и тогава започни с половия живот... По принцип не би трябвало да ти има нищо ама нали знаеш че когато съдбата реши да те преебе ще го направи
![]()
благодаря ти![]()
Най-вероятно е било предеякулационна течност, в която има сперматозоиди, но са твърде малко на брой за да направят фала, така че споко не си бременна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ооохх чесноо благодаря тиии много :*:*
Сега прочетох и темата. ^^
Когато е сперма, ще разбереш, trust me ^_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тези капчици, които си усетила са естествен лубрикант, който половият му член отделя за да е по-лесен половия контакт.НЕ можеш да забременееш от него, още повече, че за да стане бебе, трябва спермата да влезе с известна скорост във влагалището, а не само да го погали.Нищо ти няма, но другия път малко по-внимателно.
само аз ли мисля, че първият и вторият са един и същ човек?Кретенска тема, няма да коментирам
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."