.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

дали е възможно?

искам да попитам с едно момче се натискахме и се ''барахме'' и от време на време той беше мокър ,някакви капчици ама не често имаше по него та въпросът ми е дали това е сперма или просто подмокряне? искам да разбера ако може без нападки ) мс предварително

И двата варианта са възможни Въпросното подмокряне се нарича предеякулационна течност до колкото съм запознат.

амии ако случайно той се е барнал и после си е вкарал пръстите ? макар че не беше свършил ? ще ми има ли нещо?
    Последно редактирано от malkiabonbon : 07-28-2012 на 22:45

Да ще имаш нужда от присаждане на мозък Порасни малко образовай се и тогава започни с половия живот... По принцип не би трябвало да ти има нищо ама нали знаеш че когато съдбата реши да те преебе ще го направи

благодаря ти

също така има не малка вероятност да си бременна

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Най-вероятно е било предеякулационна течност, в която има сперматозоиди, но са твърде малко на брой за да направят фала, така че споко не си бременна.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    но са твърде малко на брой за да направят фала
    oчарователно ^^
    Сигурно като са повече си правят ергенски купон в матката, напиват се и решават кой да пратят в тунела със светлината. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

ооохх чесноо благодаря тиии много :*:*

Мега фен
    Град
    <3
    Сега прочетох и темата. ^^
    Когато е сперма, ще разбереш, trust me ^_
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Тези капчици, които си усетила са естествен лубрикант, който половият му член отделя за да е по-лесен половия контакт.НЕ можеш да забременееш от него, още повече, че за да стане бебе, трябва спермата да влезе с известна скорост във влагалището, а не само да го погали.Нищо ти няма, но другия път малко по-внимателно.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    само аз ли мисля, че първият и вторият са един и същ човек? Кретенска тема, няма да коментирам
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си