- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали е възможно?
искам да попитам с едно момче се натискахме и се ''барахме'' и от време на време той беше мокър ,някакви капчици ама не често имаше по него та въпросът ми е дали това е сперма или просто подмокряне? искам да разбера ако може без нападки) мс предварително
И двата варианта са възможниВъпросното подмокряне се нарича предеякулационна течност до колкото съм запознат.
амии ако случайно той се е барнал и после си е вкарал пръстите ? макар че не беше свършил ? ще ми има ли нещо?
Последно редактирано от malkiabonbon : 07-28-2012 на 22:45
Да ще имаш нужда от присаждане на мозъкПорасни малко образовай се и тогава започни с половия живот... По принцип не би трябвало да ти има нищо ама нали знаеш че когато съдбата реши да те преебе ще го направи
![]()
благодаря ти![]()
Най-вероятно е било предеякулационна течност, в която има сперматозоиди, но са твърде малко на брой за да направят фала, така че споко не си бременна.
ооохх чесноо благодаря тиии много :*:*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сега прочетох и темата. ^^
Когато е сперма, ще разбереш, trust me ^_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тези капчици, които си усетила са естествен лубрикант, който половият му член отделя за да е по-лесен половия контакт.НЕ можеш да забременееш от него, още повече, че за да стане бебе, трябва спермата да влезе с известна скорост във влагалището, а не само да го погали.Нищо ти няма, но другия път малко по-внимателно.
само аз ли мисля, че първият и вторият са един и същ човек?Кретенска тема, няма да коментирам
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."