- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вместо лубрикант ?
Четох че вместо лубрикант за дупе, можело да се използва крем , зехтин и разни други работи.Но искам да попитам че ми е интересно под КРЕМ , какво се има в предвид ? Смисъл обикновен крем (Nivea baby) ще свърши ли работа?Става дума за временно , то е ясно че лубриканта си няма равен.И този крем няма ли да навреди на ануса по някакъв начин , безвреден ли е ?![]()
омг НЕ си слагайте такива кремове по дупчиците
Какво ти пречи да си вземеш лубрикант?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Купете си един нормален лубрикант....пълни глупости.
П.С ЗЕХТИН???? :О
За това и питам , защото ми стана малко странно.
Вземете си лубрикант..
иначе темата ти ме наведе на един спомен, бяхме купили на една съученичка на бъзик някаква книга със секс-съвети и вътре пишеше нещо от сорта "и не забравяйте, медът е от най-добрите лубриканти"Не съм го пробвала, просто се сетих. xD
Пробвайте с бебешко олио.
Но иначе - лубриканта за тва е направен и е 5лв...
maDamn
Оууу , като започне да лепне не искам да си помисля какво ще стане![]()
Честно казано няма да пробвам със нищо освен лубрикант , просто попитахИначе се учудих че ми отговорихте толкова бързо и то по това време
![]()
най - хубаво е с литиева грес, щото не се разгражда при температури под 130 гадуса по целзий
п.с Как зехтин и олио, бе, вие секс или салата ще правите?
п.с 2 - никога не се мажи с грес![]()
Последно редактирано от prosto_chovek : 07-28-2012 на 23:02
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Купете си лубрикант. Все пак неслучайно се произвежда. И оставете кремовете, зехтина и олиото ....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре, че не си споменала и вазелинчето. Повечето лубриканти са на водна основа и са безвредни. Според мен е тъпо да използваш каквото и да е, бъкано с разни химии.
Зехтин хахах ти салата ли ще правиш или секс?![]()
Вива канари...!!
Зарежи тия зехтини и кремове, ще си докарате някоя инфекция най-много. Като няма лубрикант не се ли сетихте за добрата стара лига?![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
УжасТ, за кво ще хабиш зехтина, стипцо?! Вземи Глайтгелен за 3 лв и мирясай!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!