- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване до по запознати
А ако знаеш как целия форум ти вярва![]()
пич тя на тая възраст не знае дали и се пикае или и се ебе!
откачала биламоята приятелка кат беше 12 годишна си играеше още с кукли (тогава не ходехме!)
Охх ще ме уморите (нз как се прави онова емотиконче дето едно се таркаля от смях , ама си го визуализирайте )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОТКАЧАЛА БИЛА , това ми звучи толкова смешно, че просто ми развесели целия ден , от тук нататък ще съм весел
.. ОТКАЧАЛА БИЛА , аааа не
не мога да спра да се смея
![]()
![]()
![]()
П.С. ако приятелката ти на 12 откача без секс , повярвай ми на 16 ще е най-тежката мръсница в града!![]()
peace out!![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-29-2012 на 13:38
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тогава с абсолютна сигурност обявявам родителите ви за молоумници!
maDamn
Я постни неина снимка да видя на колко ми прилича
Е прати ни и на нас , искам да видя 12 годишна "която няма да кажа че е 00"
Обаче после ще ти се смея много, като я видя!
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Имаш ново ЛС - Тук не ми прилича на 12,а на 13 ..![]()
ЛС ,а тая 2рата снимка кърти
Мне просто ми е интересно , щото каза че не изглежда като на 12 .. я прати да видим![]()
човещинка си е да искам да видяти почна да дразниш с , не изглежда кат на 12
и бла-бла . просто искам да се уверя Thats all
EDIT**- получих снимката
ЛС - а ве верно тая не прилична на 12 годишна , давам и минимум 14ама то кво се учудвам то вече всички са някви мутанти , моята кат беше на 12 беше 1.30 , 20 кила , гърди NONE! а ся ква взе че стана (mm)
Приятелката ти външно става за шляпанеама нз дали организма и е готов на тия години .. нз кво да ти кажа приятел
![]()
peace out!![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-29-2012 на 14:17
Dr. Gregory House
Е добре как да е бременна след като не си свършвал?? Какви са тези тъпи отговори,че е възможно да е бременна.Оправете се бе хора.Имах сериозна връзка,при която правих секс само без презерватив..от тази течност,за която говорите(прозрачната,която пениса произвежда докато е възбуден) не се забременява.
Това,че на теб не ти се е случило ,не значи че не може да се забременее. Ти се осъзнай.
Влез във форума на БГ мама и виж колко жени са станали мами именно от прекъснат полов акт.
Не твърдя,че тук случая е същия, не ща да я коментирам повече тая тема,щото е създадена от малоумно същество и още по-малоумната му приятелка.
maDamn
я прати да го видя лапето и ще ти кажа по - добре![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Гарантирам ти,че съм много по-умна от вас взети заедно, и не - не съм правила грешки! Не се сравнявай с мен,нямаш базата.
Ще те съдя. Че имаш глупостта да чукаш 12 годишна,да 12 годишна, Ако ще като Меган Фокс да изглежда...
maDamn
Да, в сексуално отношение съм безгрешна и нямам комплекси,не се опитвай да се правиш на интересен,че целия форум те видя що за стока си. Не ми се обяснявай на мен,такива като теб за съжаление са много.Чао.
maDamn
Добре де, ти като си 95 как така нямаш още 16? Оо
Направо нямам думи иначе - не е бременна, ама и двамата сте... пффф. 6 клас. Божееее, накъде отива тоя свят...
На теория има вероятност, да! Но се съмнявам да е. На практика рядко, изключително рядко се среща такъв случай, при който забременяването да се извършва благодарение на предеякулационна течност.
За тест е рано.
Нужно е да минат 14 дни от рисковия полов акт.
Кажи го това на жените, които са забременели по този начинВъзможно е, вярно, че шанса е нищожен, но има и такива случаи. Вие не знаете ли, че има яйцеклетки който "прихващат" много лесно, има и сперматозоиди, който са...ъм "много по-упорити" да кажем. Шанса такава двойка да си има бебче, заченато със сперматозоидче попаднало в предеякулационната течност е съвсем реален. Рядко се случва да се съберат 2 души с такива високи възпроизводствени възможности, но шанса не е категорична 0!
Много си малоумен честно .. как може да ебеш деца ве xaxaaxax колко са малоумни и двамата, простоооооо :X![]()
Със сигурност не е сгрешила на 12. Това знаеш ли колко е извратено по скала от 1 до 10? 20! Иронията е следната - ти си мислиш, че е окей да чукаш 12 годишна, но моята братовчедка е на толкова и знаеш ли какво бих я направила, ако разбера такова нещо? Трудна за рисуване сигурно, не знам. Вземи се замисли малко, в момента говориш като разгонен тиий, какъвто и си. Някой ден като се замислиш за това няма да ти е толкова приятно. Недей да кориш другите, мацката не е почнала да се ебе на 12, гарантирам ти, нито пък аз - казвам го, защото и мен ще се опиташ да заядеш. Съвет още от сега - не се и опитвай.
Сега по темата - има шанс да забременее от тази течност. На теория не е много голяма, но я има. Имай предвид, че цикъла на мацката или още не е дошъл, или е току що започнал и е страшно нередовен. Другия път гледай поне да имаш резервни презервативи, защото мама на 12 е мааааалко грозно да става ..