.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от spoki95 Виж мнението
    Пич тя ако не го праим 1 седмица откача !
    А ако знаеш как целия форум ти вярва
    пич тя на тая възраст не знае дали и се пикае или и се ебе!

откачала била моята приятелка кат беше 12 годишна си играеше още с кукли (тогава не ходехме!)

Охх ще ме уморите (нз как се прави онова емотиконче дето едно се таркаля от смях , ама си го визуализирайте )

ОТКАЧАЛА БИЛА , това ми звучи толкова смешно, че просто ми развесели целия ден , от тук нататък ще съм весел .. ОТКАЧАЛА БИЛА , аааа не не мога да спра да се смея

П.С. ако приятелката ти на 12 откача без секс , повярвай ми на 16 ще е най-тежката мръсница в града!

peace out!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-29-2012 на 13:38
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Под 14 години е незаконно,съмнява ме техните да знаят,че той я чука. Да не говорим за ква малка пикла трябва да става на въпрос. Вчера и е дошло и вече се ебе. Аре моля ти се.
    Някой щастлив недоброжелател може да изпее неща на органите на реда,тогава и на техните дупе да им е яко.

Ми да ти кажа ако я видиш едва ли ще си помислиш че е 00 така че не говори .. и дишай и наще и техните знаят , отнесахме по 1 конско и т'ва беше ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тогава с абсолютна сигурност обявявам родителите ви за молоумници!
    maDamn

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Я постни неина снимка да видя на колко ми прилича

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Я постни неина снимка да видя на колко ми прилича
    Провери си личното !

Е прати ни и на нас , искам да видя 12 годишна "която няма да кажа че е 00"
    Обаче после ще ти се смея много, като я видя !
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Имаш ново ЛС - Тук не ми прилича на 12,а на 13 ..

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Е прати ни и на нас , искам да видя 12 годишна "която няма да кажа че е 00"
    Обаче после ще ти се смея много, като я видя !

Anarchy да съм те наемал за съдия за конкурс по "разпознай на колко е " ? Нямаш ли си друга работа освен , да се занимаваш с мен ? : )

Anarchy да съм те наемал за съдия за конкурс по "разпознай на колко е " ? Нямаш ли си друга работа освен , да се занимаваш с мен ? : )
    Мне просто ми е интересно , щото каза че не изглежда като на 12 .. я прати да видим

човещинка си е да искам да видя ти почна да дразниш с , не изглежда кат на 12 и бла-бла . просто искам да се уверя Thats all

EDIT**- получих снимката

ЛС - а ве верно тая не прилична на 12 годишна , давам и минимум 14 ама то кво се учудвам то вече всички са някви мутанти , моята кат беше на 12 беше 1.30 , 20 кила , гърди NONE! а ся ква взе че стана (mm)

Приятелката ти външно става за шляпане ама нз дали организма и е готов на тия години .. нз кво да ти кажа приятел

peace out!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-29-2012 на 14:17
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Ах, тези деца..

Е добре как да е бременна след като не си свършвал?? Какви са тези тъпи отговори,че е възможно да е бременна.Оправете се бе хора.Имах сериозна връзка,при която правих секс само без презерватив..от тази течност,за която говорите(прозрачната,която пениса произвежда докато е възбуден) не се забременява.

Град
    Beyond reality
    Това,че на теб не ти се е случило ,не значи че не може да се забременее. Ти се осъзнай.
    Влез във форума на БГ мама и виж колко жени са станали мами именно от прекъснат полов акт.
    Не твърдя,че тук случая е същия, не ща да я коментирам повече тая тема,щото е създадена от малоумно същество и още по-малоумната му приятелка.
    maDamn

Това,че на теб не ти се е случило ,не значи че не може да се забременее. Ти се осъзнай.
    Влез във форума на БГ мама и виж колко жени са станали мами именно от прекъснат полов акт.
    Не твърдя,че тук случая е същия, не ща да я коментирам повече тая тема,щото е създадена от малоумно същество и още по-малоумната му приятелка.
    Айде по - полека обиждай , щото гарантирам , че и ти не си била много "умна" преди да сгрешиш няколко пъти като съм се раждал живота не ми е дошъл с инструкции , така че не ме съди

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    я прати да го видя лапето и ще ти кажа по - добре
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Град
    Beyond reality
    Гарантирам ти,че съм много по-умна от вас взети заедно, и не - не съм правила грешки! Не се сравнявай с мен,нямаш базата.
    Ще те съдя. Че имаш глупостта да чукаш 12 годишна,да 12 годишна, Ако ще като Меган Фокс да изглежда...
    maDamn

Гарантирам ти,че съм много по-умна от вас взети заедно, и не - не съм правила грешки! Не се сравнявай с мен,нямаш базата.
    Ще те съдя. Че имаш глупостта да чукаш 12 годишна,да 12 годишна, Ако ще като Меган Фокс да изглежда...
    Ахх Ясно ти си безгрешна (рофл) ходи си избивай комплексите някъде другаде.

Град
    Beyond reality
    Да, в сексуално отношение съм безгрешна и нямам комплекси,не се опитвай да се правиш на интересен,че целия форум те видя що за стока си. Не ми се обяснявай на мен,такива като теб за съжаление са много.Чао.
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Добре де, ти като си 95 как така нямаш още 16? Оо
    Направо нямам думи иначе - не е бременна, ама и двамата сте... пффф. 6 клас. Божееее, накъде отива тоя свят...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На теория има вероятност, да! Но се съмнявам да е. На практика рядко, изключително рядко се среща такъв случай, при който забременяването да се извършва благодарение на предеякулационна течност.

За тест е рано.
    Нужно е да минат 14 дни от рисковия полов акт.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от barbiffqq Виж мнението
    Е добре как да е бременна след като не си свършвал?? Какви са тези тъпи отговори,че е възможно да е бременна.Оправете се бе хора.Имах сериозна връзка,при която правих секс само без презерватив..от тази течност,за която говорите(прозрачната,която пениса произвежда докато е възбуден) не се забременява.
    На теория може.
    Тъй като съдържа определен брой сперматозоиди. Образовай се. Това, че при теб не се е случило гаф, не значи, че не съществува подобно нещо.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от barbiffqq Виж мнението
    ...от тази течност,за която говорите(прозрачната,която пениса произвежда докато е възбуден) не се забременява.
    Кажи го това на жените, които са забременели по този начин Възможно е, вярно, че шанса е нищожен, но има и такива случаи. Вие не знаете ли, че има яйцеклетки който "прихващат" много лесно, има и сперматозоиди, който са...ъм "много по-упорити" да кажем. Шанса такава двойка да си има бебче, заченато със сперматозоидче попаднало в предеякулационната течност е съвсем реален. Рядко се случва да се съберат 2 души с такива високи възпроизводствени възможности, но шанса не е категорична 0!

Дай ми ЛС!

Много си малоумен честно .. как може да ебеш деца ве xaxaaxax колко са малоумни и двамата, простоооооо :X

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Айде по - полека обиждай , щото гарантирам , че и ти не си била много "умна" преди да сгрешиш няколко пъти като съм се раждал живота не ми е дошъл с инструкции , така че не ме съди
    Със сигурност не е сгрешила на 12. Това знаеш ли колко е извратено по скала от 1 до 10? 20! Иронията е следната - ти си мислиш, че е окей да чукаш 12 годишна, но моята братовчедка е на толкова и знаеш ли какво бих я направила, ако разбера такова нещо? Трудна за рисуване сигурно, не знам. Вземи се замисли малко, в момента говориш като разгонен тиий, какъвто и си. Някой ден като се замислиш за това няма да ти е толкова приятно. Недей да кориш другите, мацката не е почнала да се ебе на 12, гарантирам ти, нито пък аз - казвам го, защото и мен ще се опиташ да заядеш. Съвет още от сега - не се и опитвай.

Сега по темата - има шанс да забременее от тази течност. На теория не е много голяма, но я има. Имай предвид, че цикъла на мацката или още не е дошъл, или е току що започнал и е страшно нередовен. Другия път гледай поне да имаш резервни презервативи, защото мама на 12 е мааааалко грозно да става ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си