Едно момиче ме харесваше през цялата учебна година.Писахме си доскоро и през лятото , но от седмица-две не ми е писала.Ония ден я питах какво прави , а тя каза: Живея си... .Та смятам ... добре де не смятам сигурен съм , че през втория срок е била влюбена в мен(както и аз), но СМЯТАМ , че тя вече не изпитва нищо към мен и съм friendzoned.Какво е уместно да направя?Мога ли да и се извиня за нещо?Или просто да поддържам приятелски контакт с нея?С нея много си пасваме.Просто не мога да го опиша.Разбираме се повече от чудесно.Нея не съм я виждал от края на годината - което ме навежда на мисълта , че наистина шансовете вече да не й пука за мен да са дооста големи.Уместно ли е да й се извиня?Попринцип не съм си говорил насериозно с нея.Мога ли да и кажа "Осъзнавам какво стана между нас,аз допуснах грешка,няма да мога да си го простя цял живот,извинявай за всичко?"?Вчера се замислих, защо не я питам по facebook от директно по-директно "Вярно ли е , че си ме харесвала?" Нарочно в минало време , но се замислих - ами ако ме пита от кой съм разбрал(реално сам го усетих), ами ако на никой не е споделяла.Имахме една обща приятелка която й беше казала , че я харесвам(по време на втория срок) , но момичето й нямаше много доверие и когато я питала какво мисли за мен казвала или нищо или не знам или се изплъзвала по друг начин.
Ще го кажа накратко: Какво мога да направя за момичето което ме харесваше като аз все още имам чувства към нея.Уместно ли е да се извиня за постъпката като не мисля , че имам вече шанс( чувствам се friendzoned - тя вече не ми пише )?Или да я питам дали наистина ме е харесвала... или каквото и да е?