- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с гаджето
Начи има едно момиче което обичам и искам да съм с нея НО! една бивша ме провокира като върти интриги рязане на вени пиене на хапчета обръщания с коли куп игри с съвестта ми!
Трябва да реша да ли бившата да почина и аз да съм с момичето което обичам или да зарежа момичето което обичам и да се върна при бившатаПЛС помогнете ми!!!!
Не се връщай при филмираната си бивша.
бтв може ли скайпа й? ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не си ти този,който ще успокоява момичето(бифшата) тя просто иска внимание,психически е нестабилна и затова се реже и тем подобни....за нея някой друг трябва да се погрижи (а не основно ти,тя родители няма ли?) бъди с момичето,което обичаш, не е честно спрямо теб и твоята любов тази психо да вземе своето....
Сигурна съм,че го прави просто от липса на вниманиеАко нямаш чувства към нея е абсурдно да се съберете,само за да и угодиш.И както каза патенцето - тя няма ли си родители?Те не виждат ли дъщеря им какво прави?
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Бившата ти ще те разиграва така за всяко нещо ако се върнеш при нея.
Ако наистина обичаш другото момиче въобще не бива да се чудиш какво да правиш..
Оффф НЕ ги разбирам тези хора, които се опитват да задържат другите със заплахи за самоубийство! Толкова е долно да си играеш по този начин с психиката на хората...
Бившата ти просто отчаяно иска да се върнеш при нея,затова ти дрънка такива неща.Едва ли ще ги направи наистина,най-много да се напие до безпаметност 2-3 пъти и да обвини тебКазваш,че си обичаш новото момиче - отивай си при нея и зарязвай параноята.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Начи тя наистина се самонаранява но всеки път ми звъни и там е филмаСпоред моята любима ако иска си ходи ще реши проблема за секунди а не да ми звъни.Последният филм беше преди 2 дена с 15 хапчета аспирин уш а последният случаи вчера показа ми превързана ръка
техни те са в германия на 20 август разбрах че ще се си идват в България и последният разговор с бившата беше че родителите и са имали проблеми на път към раздяла и баща и казал че който нарани децата щял да го убие това ГО приех като лична заплаха.Начи аз си мислех на 20 август когато се върнат родителите да я игнорирам напълно но момичето което обичам вика ако не успея да се спася от бившата си ще тръгне с друг и аз не мога да си позволя това.Вече съм в много лошо състояние не знам какво да правя...
Охх тези деца значи с тия сериали. И двете момиченца са още малки май. Едната иска внимание,а другата те заплашва че ще тръгне с друг ако не спасиш първата лигла.Детска история. Не оставяй и двете да те разиграват така. Жалко е,че първото девойче така те провокира, но е само защото знае че си прекалено добър и няма да я оставиш така. Сигурна съм,че щом маминка и тате се върнат от екскурзия тия опити ще спрат. То не съм и напълно сигурна,че се е рязала като хората.Така само те манипулира. Обясни й сериозно,че между вас е свършено.Ако трябва до 20-ти и намери нов приятел.Ще й мине със сигурност, но време трябва.А на второто моме й кажи да почака малко, защото ако наистина иска да сте заедно и й пука за първата, ще трябва и тя да послуша съвестта си и да те подкрепи, а не да ти дава ултиматуми. Успех с мелодрамата
^Не е "...ще тръгне с друг ако не спасиш първата...", а "...ако не успея да СЕ спася от бившата си..."
Тея и двете къде си ги намерил толкова манипулативни лигли...
Начи момичето което обичам е на 16 години аз съм на 20 а бившата е на 20.И в момента съм на 3 бири и 1 мастикаМене живота ме прецака здраво всички които четат да взимат поука
мисля че проблемите с бившата психологични нормален човек колко и да обича не би правил такива глупости
..
Съгласна съм напълно с Cloud9
Явно и двете нещо не са стока. Едната е луда, другата ти поставя ултиматоми при условие, че дори не сте заедно все още.
Последно редактирано от DragonLady : 07-29-2012 на 23:51
Надали ще тръгне да се самоубие. Просто търси внимание, не друго.
Но ако се притесняваш толкова: говори с родителите й.
И избери момичето, което обичаш.
Просто, кратко и ясно.
Начи според мене не може да се очаква че блъфираИзхода е там какво точно трябва да стане че бившата да се осъзнае че има и други момчета на този свят.Пробвах с лошо държание не става :Ж.В крайна сметка тъй като ми е писнало ако някой не измисли едно добро решение ще видим да ли блъфира.И ако говоря с родителите и те ще и звъннат и тая пак ще тръгне да се реже
Някой да предлага по разумно решение?
Ядосай бившата толкова, че да се самоубие. Бонус точки ако го заснеме
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Може ли да попитам защо се разделихте с бившата ти?Какви са тези ултиматуми и чудесии?Кога точно се разделихте и колко време бяхте заедно?
Ооо .. я й тегли една майна на бившатаТя да прави к'вото ще.. ти си бъди щастлив!!!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Най новото с бившата изпила 60 хапчета и била в болницаЗвъни и ми вика да ида да я видя аз и казах да ходи на психиатър аз ще и платя
Ще си счупя тел картата и няма се занимавам
![]()
Е - и ? Да се реже , да пие хапчета , да се търкаля с коли , каквото иска да прави ... да не мислиш ,че ще направи кой знае каквоКато и покажеш, че не ти пука ще изгуби смисъл да прави тези филми. Стой си при момичето което обичаш и не го пускай. Лудата я оставяй да крачи смело към психятрията !
Тегли й една и не й обръщай внимание (на бившата), ще спре да ги прави тия номера. Бъди с момичето, което обичаш. Щастието е най-важно![]()
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Начи разбрахме се с бившата но сега момичето което обичам ми предава чалъми :@ кви са тия момичета е :@