Ситуацията е следната.Аз съм на 14,а сестра ми на 8.От както се помня никога не сме се разбирали,но аз не отдавах голямо значение на това.Сестра ми е - обичам я.Напоследък обаче се чувствам голяма егоистка след едни неща,които ми наговори майка ми.Каза ми,че не я искам,затова и тя не се е привързала към мен и предпочита да излиза с мама отколкото с мен.Вярно е.Сестра ми предпочита дори приятелките ми пред мен.Изобщо не ме чувства близка.Знам,че аз съм си виновна защото никога не съм и обръщала внимание.Да си признаем дори не помня да имаме някакви по-запомнящи се спомени заедно освен семейните.Имам си и причина обаче да не искам тя да идва с мен по разходки и т.н. Тя е безкрайно лигава и стисната.Обикновено излизам с познати и ми е неудобно да взема и нея като те не са взели своя брат/сестра (които впрочем нямат). Чувствам се обаче безкрайно огорчена,че и тя не ме иска и,че изобщо не се имаме.Имам чувството,че изпускам цялото и детство и изобщо не присъствам в него.Понякога имам чувството,че много по-добре щеше да и бъде ако мен ме нямаше.Исках само да споделя ако искате не пишете ...