.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Talking Имам един въпрос,на който доста съм се чудела!!

Според вас подходящо ли е на първа среща да дъвчиш дъвка? От една страна напомня за добра хигиена и свеж дъх,но от друга все едно крещи "ИСКАМ ДА СЕ НАТИСКАМЕ" .. Какво е вашето мнение??
    Последно редактирано от barbiffqq : 07-29-2012 на 14:04

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Има хора, който дъвчат съвсем нормално и не парадират, че имат дъвка. Има и такива, които мляскат толкова шумно и грозно.. Ако си от първите не е голям проблем, ама ако си от вторите 100% ще те помислят за див/а селянин/ка.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Хаха дъвката си е просто дъвка. Предполагам,че са доста малко хората,които размишляват върху дъвченето като теб.Аз дъвча дъвка постоянно,в час,в къщи,навън,на срещи,понякога и като правя секс Това за свежия дъх ми е в главата през цялото време,а и като съм нервна се успокоявам т.е изкарвам си нервите върху дъвката.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Може да съм задръстена, но това за дъвката го чувам за първи път !!! Wow

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Защо пък да крещи: "Искам да се натискаме"? Аз ли одъртях или дъвката по-скоро ми говори, че е ял кисело зеле на обяд и не ще да мирише? Дъвка като дъвка. Не бих джвакала на първа среща. Искам да си говорим без да си премятам нещо между зъбите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Хаха,всеки има различно виждане за дъвката.. някои,че е знак за добра хигиена,друг че си ял нещо с неконфортен аромат,трети че не трябва да се джвака..аз пък,че изглежда все едно му викам "Целуни ме,за това си взех дъвка"

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И защо да не е нормално, питам аз.

Дъвката в никакъв случай не означава, че искаш да му се нахвърлиш, я! Дъвчи си я спокойно, без да парадираш и демонстрираш, че дъвчиш. Надали ще му направи някакво значение и надали ще си помисли това, което всъщност мислиш ти.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    По-добре да знае, че ще се натискаме, отколкото дъхът ми да смърди.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Cloud9
    Значи по тази логика не трябва и да се къпеш. Да не си помисли човекът,че миришеш добре,защото ти се прави секс

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Ами.. зависи си изцяло от начина, по който дъвчеш дъвката.. ако си е съвсем нормално... хмм какво толкова? (дори и да изглежда, все едно искаш да се натиската) ;рр
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    What the ... ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си