- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Tresemme козметика
Здравейте хора! Искам да ви попитам дали някой от вас е ползвал Tresemme и какви впечатления има? Чувала съм доста добри неща за тази марка, ноо не знам дали се продават тук.. Кажете дали сте виждали някъде да ги продават![]()
не, няма ги в БГ ама и аз бих искала да има.Най съм запозната с хийт протектора им.В ютюба всяко второ момиче го ползва.![]()
Уникални са но за жалост в БГ ги няма на мен ми донесоха хий протектора от америка много са добри ..... заслужават си парите !!!илл поне това което аз използвах но и за другите предполагам че са така
Използвам тази козметика вече трети месец и съм много доволна.Уникална е а и не е скъпа.Вече я има и в БГ.Пробвайте я няма да съжалявате
[QUOTE=simona_monito;10060349]Използвам тази козметика вече трети месец и съм много доволна.Уникална е а и не е скъпа.Вече я има и в БГ.Пробвайте я няма да съжалявате[/QU
А дали ги има някъде в търговската мрежа?Аз не съм ги виждала в БГ да се продават.
Точно онзи ден гледах тяхна козметика в някакъв сайт и се опулих на цените! Пуснали са ги на цената на Лореал проф....както винаги тук с цените се спекулира.
Абе....в Америка това не е ли им една от най-евтините и обикновени марки, нещо като тия тука Syoss?! Не случайно всички ги използват.
От всеки техен продукт, който съм използвала съм останала доволна. Според мен са в пъти по-добре от баналните, например шампоанчета на Глис. Не са кой знае какво, но за цената си (в Англия) са добриВ България не съм виждала, ако някой знае къде продават да опъти
![]()