Миналото лято откриха едно кафене точно пред нашия блок и с нашите често ходехме там. В последствие това заведение се превърна в любимото място на целия квартал и абсолютно всички мои приятели и тези на нашите започнаха да се събират там.
В средата на лятото се появи и нова група непозната за мен. Компанията се състоеше от няколко 18-20 годишни момчета които посещаваха кафето защото освен кафе то беше и интернет клуб.
Така.. едно от момчетата започна да се държи странно с мен и под странно имам предвид така сякаш ме сваля. Това се повтаряше всеки ден, но като свърши лятото аз спрях да ходя там и не се бяхме виждали през цялата учебна година.
И сега това лято. Се повтаря същото..този път дори и аз мисля че изпитвам нещо. Най- смешното е че още не се познаваме. Сега ще си кажете запознайте се и ще бъдете прави, но има проблем : Баща ми забеляза отношението на въпросния пич към мен и сега ме държи изкъсо .. Още повече тези момчета и с дрога се занимават едвали на татенцето ще му е приятно да общувам с такива хора още повече да имам връзка с някого от тях. Много искам да се запозная с него и да разбера дали намеренията са му сериозни. Моля Ви споделете мненията си и ако може да ми предложите решение на проблемите ще съм Ви много благодарна :*