- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се пие т'ва нещо ?
Намерих ей тва симпатично шише с нещо-незнайно какво. Не си нося кабела за телефона и снимах с лаптопа. Дано се вижда какво е , че има нещо вътре в него...като мед-восък и не смея да го опитамhttp://prikachi.com/images.php?images/492/5072492k.jpg
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
btw..пише Ermita .От испания ми е ако ше помогне за разгадаване на загадката.
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Според мен е ликьор. Опитай го - тук има такива шишета и са плодови ликьори, мисля че 11 им е алкохола.
Освен ако вашите не са сипали нещо вътре... смисъл само са ползвали шишето.
мяза на уиски..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
сега си сипвам да го пробвам, ако пиша в темата утре значи съм живаиначе това нещо вътре ми е странно... някакви като телчета , по които както казах има нещо като восък,но е бяло.Дали не трябва да се запотли нещо, това странното да се разтопи или направо джоканее
![]()
Ако още си жива,я сподели защо просто не пита вашите какво е?![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
уххх жива съмна миризма е много гадно.. първите 1-2 глъдки също. Послe става поносимо, но аз така и не си допих чашата. А не съм питала наще-1 защото си бях сама в нас и второ , защото някак си не се връзва да им пипам алкохола ,за да се напия
Иначе да-това вътре определено е мед и може би защото ми беше много благо не успях да си допия чашата.
До колкото знам е тип анасонова напитка пройзход Филипините , но от етикета ще научиш много повече просто чети![]()