.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Как се пие т'ва нещо ?

Намерих ей тва симпатично шише с нещо-незнайно какво. Не си нося кабела за телефона и снимах с лаптопа. Дано се вижда какво е , че има нещо вътре в него...като мед-восък и не смея да го опитам http://prikachi.com/images.php?images/492/5072492k.jpg
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

btw..пише Ermita .От испания ми е ако ше помогне за разгадаване на загадката.
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Според мен е ликьор. Опитай го - тук има такива шишета и са плодови ликьори, мисля че 11 им е алкохола.
    Освен ако вашите не са сипали нещо вътре... смисъл само са ползвали шишето.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    мяза на уиски..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    мяза на уиски..
    +1
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

сега си сипвам да го пробвам, ако пиша в темата утре значи съм жива иначе това нещо вътре ми е странно... някакви като телчета , по които както казах има нещо като восък,но е бяло.Дали не трябва да се запотли нещо, това странното да се разтопи или направо джоканее

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ако още си жива,я сподели защо просто не пита вашите какво е?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Нещо cе бави c отговора. o.O

Супер фен Аватара на DennisCobain
    И на мен ми прилича на уиски Авторката жива ли е?

уххх жива съм на миризма е много гадно.. първите 1-2 глъдки също. Послe става поносимо, но аз така и не си допих чашата. А не съм питала наще-1 защото си бях сама в нас и второ , защото някак си не се връзва да им пипам алкохола ,за да се напия Иначе да-това вътре определено е мед и може би защото ми беше много благо не успях да си допия чашата.

До колкото знам е тип анасонова напитка пройзход Филипините , но от етикета ще научиш много повече просто чети

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си