.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Град
    Bulgaria

Question Някой разбирач ?

Здрасти , проблема ми е следния .. от скоро си пиша с едно момиче но тя не е от типа приказливи момичета и ми е мн трудно защото ако искате вярвайте за няколко дена съм изприказвал повече приказки отколкото бях за 1 година .Получава се следното - подхващам някоя тема и почвам да говоря но тя ми отвръща само с 1 изречение и така аз бавно но сигурно почвам да се изчерпвам и започнах да се притеснявам какво да и пиша вече ... идеи как да я накарам да се отпусне или нещо друго ? Момичета/Момчета приемам съвети от всички стига да ми помогне , Благодаря ви предварително

Голям фен Аватара на SuckIt
    Остави я да започне тя темата....////
    Роси

Адашчето Sunshinebabybyy Nirvana13 Novasum ruth
    ...........................................
    I’ve got Gucci’s on my feet
    Diamonds on my neck
    Diamonds on my wrist
    Bitches on my dick
    But y’all already said that

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Що не я попиташ нея? Примерно "кажи някаква тема да си говорим, че нищо не ми иде на ум, а пък ми се обсъжда нещо"
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Що не я попиташ нея? Примерно "кажи някаква тема да си говорим, че нищо не ми иде на ум, а пък ми се обсъжда нещо"
    Съгласна.

Или не е от особено приказливите, или просто не проявява някакъв интерес.
    Но продължавай да се пробваш още определено време.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Трябва да е непринудено, така не става. Нямате ли общи интереси?
    Иначе щом отговаря така може просто да не се интересува.

Мега фен Аватара на Chacho
    Задавай й отворени въпроси, на които не се отговаря с една дума. "Какво ти е мнението за..", "защо...", "ако .. какво би..", т.н.

На твое място щях да я бъзикам за кратките й отговори и щях да я провокирам. Оспорвай й мнението понякога (не просто за спорта, разбира се), накарай я да се защити, да се обяснява. Това е интересна дискусия, не само да се мазните с "да, съгласничко съм".

И не я питай за тема. Ти имаш теми, които те интересуват - говори за тях. Ако тя иска да коментира нещо друго, нека сподели. Трябва да излезе малко от черупката си и директните подканвания не помагат за това. Трябва да я научиш да се престрашава да казва каквото мисли.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не говори само за себе си. Преплитай разговора с много въпроси, може би темите за които говориш не са и силни. Искай мнението и, не оставяй само ти да приказваш.

Друго е вече, ако не си и интересен и и досаждаш.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    значи виж ся имам приятел който е така като тебе плямпа много(с тая разлика че и аз плямпам и ела да видиш кво става) задавай й въпроси, интересувай се от нейното мнение за нещо,или пък я предразположи да говори за самата нея
    може просто да не се е отпуснала пред теб

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SuckIt Виж мнението
    Остави я да започне тя темата....////
    Ами тя просто не започва и разговора замира и почвам да се чувствам аз виновен :/

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Защото това ... абе и аз не знам ама ми се струва че не е редно , но тя го е казвала 2-3 пъти вече "не знам какво да кажа"

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Не говори само за себе си. Преплитай разговора с много въпроси, може би темите за които говориш не са и силни. Искай мнението и, не оставяй само ти да приказваш.

Друго е вече, ако не си и интересен и и досаждаш.
    Аз не обичам да говоря за себе си ( или поне рядко го правя) но тя не говори направо ... като чакам тя да почне някоя тема просто времето си минава и нищо. За силните теми почвал съм много теми така ли само 1-2 ще са били "силни" . А това за интереса като не съм и интересен защо тя ми пише всеки път не съм и писал първи нито един път !!

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    значи виж ся имам приятел който е така като тебе плямпа много(с тая разлика че и аз плямпам и ела да видиш кво става) задавай й въпроси, интересувай се от нейното мнение за нещо,или пък я предразположи да говори за самата нея
    може просто да не се е отпуснала пред теб
    Аз не плямпам много ..просто сега се налага или че чувствам виновен че разговора не потръгва... за мнение питам ама тя отговаря точно и ясно с 2 думи и тва ... А тва за предразполагането един от въпросите по темата беше такъв (явно не мога да го направя :/ ) като я питам да ми разкаже нещо за себе си тя казва "нз какво" като питам конкретно е с 2-3 думи и на мен въпросите ми привършват

Може ли да те попитам каква зодия е , колкото и глупаво да звучи, защото аз например съм Рак и също ми е по-трудно да се отпусна да си говоря свободно с някого, поне докато не го опозная и не реша да го допусна повече до себе си. Ако можеш да ми отговориш, ще ти помогна да я предразположиш

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от petetyyy Виж мнението
    Може ли да те попитам каква зодия е , колкото и глупаво да звучи, защото аз например съм Рак и също ми е по-трудно да се отпусна да си говоря свободно с някого, поне докато не го опозная и не реша да го допусна повече до себе си. Ако можеш да ми отговориш, ще ти помогна да я предразположиш
    Телец е

как отговаря сдържано или с досада? явно има нужда от време за да се отпусне или пък нещо в теб я възпира да ти се довери
    едит: не се впрягай,не се чувствай виновен като разговора не потръгва - замълчи нарочно да видиш дали ще проговори и ако траа мълчете през цялото време докато нейната уста не се отвори първа
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 07-30-2012 на 08:25

Град
    Bulgaria
    как отговаря сдържано или с досада? явно има нужда от време за да се отпусне или пък нещо в теб я възпира да ти се довери
    едит: не се впрягай,не се чувствай виновен като разговора не потръгва - замълчи нарочно да видиш дали ще проговори и ако траа мълчете през цялото време докато нейната уста не се отвори първа
    Ами не съм сигурен... не мога да определя ама като съм и досаден защо ми пише първа при това всеки път като съм на линия а тва че нещо я възпира не е така едната вечер си говорихме даже за по лични неща ( може и наистина да не и лучвам темата ама как да знам за какво иска да говорим като само аз почвам ...)

хм еми щом ти пише при това първа знам ли.....може да е срамежлива so cute

да верно и аз много се занимавам със зодии обаче ме е срам да питам,щото ще ме бият някъде от много питане

Те са сложни като характери, не очаквай да я разбереш просто така. Само ще ти кажа, че усилията, които полагаш ще ти се отблагодарят, защото ако успееш да спечелиш вниманието й, след това ще ти е значително по-лесно. Можеш да я трогнеш с нещо неочаквано, затова просто се отпусни и говори за някакви забавни и интересни неща, към които ще й е трудно да остане безразлична. Предложи й да излезете, може да й е по-лесно да се отпусне, когато сте насаме и не комуникирате чрез чат. Така ще можеш да следиш и реакциите й , да доловиш притеснението или отегчението й. Пожелавам ти успех

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от petetyyy Виж мнението
    Те са сложни като характери, не очаквай да я разбереш просто така. Само ще ти кажа, че усилията, които полагаш ще ти се отблагодарят, защото ако успееш да спечелиш вниманието й, след това ще ти е значително по-лесно. Можеш да я трогнеш с нещо неочаквано, затова просто се отпусни и говори за някакви забавни и интересни неща, към които ще й е трудно да остане безразлична. Предложи й да излезете, може да й е по-лесно да се отпусне, когато сте насаме и не комуникирате чрез чат. Така ще можеш да следиш и реакциите й , да доловиш притеснението или отегчението й. Пожелавам ти успех
    И какво разбираш под забавни и интересни неща (нямам си и на представа какво ще и хареса )

уха късмет брато,тия не са от най-гъвкавите,хвърли око тук(по надолу) http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=2922
    а ти ква си
    Аз съм везни

уха късмет брато,тия не са от най-гъвкавите,хвърли око тук(по надолу) http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=2922
    а ти ква си

Мега фен Аватара на Chacho
    Преследват ме астролози ;(
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

чачо искаш ли да ти видя разположението на планетите

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не си ѝ интересен или пък тя е скучен човек. И в двата случая няма да се получи.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

погледни си съобщенията,да попишем на лс,стана ми интересен случая ти ;p

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Защо не й кажеш, че би искал да разбереш повече неща за нея и така да я накараш да започне някоя тема. Или я питаш въпрос.. на пример: кой е любимият ти цвят. Тя казва, че е зелено. Ти питаш: защо точно зелено? С какво нещо повече ти харесва от синьото.
    И така.. смис.. показвай интерес в нея.. в в темата на разговора ви. След 1-2 такива диалога 100про ще се отпусне
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от justasmile Виж мнението
    Защо не й кажеш, че би искал да разбереш повече неща за нея и така да я накараш да започне някоя тема. Или я питаш въпрос.. на пример: кой е любимият ти цвят. Тя казва, че е зелено. Ти питаш: защо точно зелено? С какво нещо повече ти харесва от синьото.
    И така.. смис.. показвай интерес в нея.. в в темата на разговора ви. След 1-2 такива диалога 100про ще се отпусне
    Точно тоя разговор е воден само че цветовете бяха наобратно ... ще се постарая да измисля нещо

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Това за зодиите беше голяма тъпотия :Д До мацката, която каза, че е рак: аз също съм, но хич не съм срамежлива и говоря...доста :Д Авторе, хич не се връзвай на това.
    Някои хора просто мълчат и трябва да им вадиш думите една по една. Гадно е и досадно. Питай я за мнението и за някои теми, определени ситуации и тн. Намирайте си неща за обсъждане, ако продължава да мълчи- не се занимавай.
    Едит: Сега видях, че не знаела какво да каже. Ми, може пък да има ниска обща култура и наистина да не може да води нормален разговор и да изрази мнение.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 07-30-2012 на 12:56
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си