Цитирай Първоначално написано от SuckIt Виж мнението
Остави я да започне тя темата....////
Ами тя просто не започва и разговора замира и почвам да се чувствам аз виновен :/

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
Що не я попиташ нея? Примерно "кажи някаква тема да си говорим, че нищо не ми иде на ум, а пък ми се обсъжда нещо"
Защото това ... абе и аз не знам ама ми се струва че не е редно , но тя го е казвала 2-3 пъти вече "не знам какво да кажа"

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
Не говори само за себе си. Преплитай разговора с много въпроси, може би темите за които говориш не са и силни. Искай мнението и, не оставяй само ти да приказваш.

Друго е вече, ако не си и интересен и и досаждаш.
Аз не обичам да говоря за себе си ( или поне рядко го правя) но тя не говори направо ... като чакам тя да почне някоя тема просто времето си минава и нищо. За силните теми почвал съм много теми така ли само 1-2 ще са били "силни" . А това за интереса като не съм и интересен защо тя ми пише всеки път не съм и писал първи нито един път !!

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
значи виж ся имам приятел който е така като тебе плямпа много(с тая разлика че и аз плямпам и ела да видиш кво става) задавай й въпроси, интересувай се от нейното мнение за нещо,или пък я предразположи да говори за самата нея
може просто да не се е отпуснала пред теб
Аз не плямпам много ..просто сега се налага или че чувствам виновен че разговора не потръгва... за мнение питам ама тя отговаря точно и ясно с 2 думи и тва ... А тва за предразполагането един от въпросите по темата беше такъв (явно не мога да го направя :/ ) като я питам да ми разкаже нещо за себе си тя казва "нз какво" като питам конкретно е с 2-3 думи и на мен въпросите ми привършват