.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Скачане на въже

Аз никога не съм спортувала. И почти не извършвам физическа активност. Но отскоро започнах да скачам на въже всеки ден. Страхотно е - много е лесно, след малко упражнения, не изисква много усилия и може да се практикува почти навсякъде. Ако скачате на въже по половин час на ден всеки ден не само ще стопите калории, но и ще се чувствате в перфектна форма. Въжето е много подходящо за по мързеливите. А ако станете по-напреднали, има най-различни комбинации и номера, които да потърсите онлайн. А знаехте ли, че има отбори по скачане?

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти кво, да не продаваш въжета за скачане, та правиш такава реклама? Скачането на въже е добро упражнение, но никога няма да ти докара перфектна форма. Единственото решение за по-мързеливите е да преборят мързела си. Това не е вродена черта на характера, а въпрос на избор. Ако искаш "перфектна" форма, трябва да тренираш разнообразно, да тренираш с много познания и да тренираш като животно. Пряк път няма.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    С въжето можеш да свалиш. Не знам кали се води кардио. Някой а се изкаже по въпроса. Работи за краката, корема и дупето. Особено, ако искаш да свалиш в областта на корема.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Кардио е. Мазнини на области не могат да се топят (или поне не осезателно, сваляш от цялото тяло), но можеш да тренираш тези мускули за тонус.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Въжето е добър начин да се раздвижиш, ако нямаш много време и по принцип не спортуваш.И не говоря за перфектна фигура, а да се чувстваш добре в тялото си.

На мен също ми допада, въпреки че от скоро започнах по-сериозно да скачам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си