- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- сайтовете за печалба?
здравейте, симпатягивъпросът ми е относно всички тези сайтове за изкарване на пари чрез клик върху рекламки, постоянството, печалбата... и т.н.... Искам да попитам дали някой се занимава с това и реално ли е неистина, дали има някой познат поне , който го прави или обратното... Щото ми се струва малко .. де да знам... не както трябва :Д ... благодаря... дано някой ме опровергае
Аз ползвам Google AdSense. Вече съм получавал няколко плащания и това със сигурност работи. PayPerClick системите са пълна измама.
++ То оставаше и google AdSense да мамятПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Аз ползвам Google AdSense. Вече съм получавал няколко плащания и това със сигурност работи. PayPerClick системите са пълна измама.
Ами зависи.
Ако имаш някакви познания, може да кандидатстваш за работа в freelancer сайтовете. Аз съм изкарвал така, не много, но задоволително.
Ако искаш "безплатен обяд" - пробвай от някой pay to click сайт. Честно казано си е голяма играчка и надали някога ще изкарваш повече от 2 долара месечно. Но пък не коства много време, докато преглеждаш форума и си готов. Единствения такъв сайт, от който лично аз съм изтеглил някакви пари, е neobux. Ако желаеш може да се регистрираш под мен чрез този линк.
Друг вариант е покера. Но както всяка хазартна игра - може и да загубиш.
Ей тези не мамят ...
www.neo-bg.co.cc
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Тфа всичко е пълен шит.2$ месечно...ми като ви трябват пари идете на работа за 1 ден и изкарайте 20 кинта.
The time's for sobieski
пич стига си рекламира сайта ...Първоначално написано от MaGuSs
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
PPC сайтовете носят печалба, но на техните създатели. Както казва Ванката, $2 месечно са по-скоро смешни (2 банички + малка боза)![]()
Не че съм се занимавал лично с тях, но доколкото съм чел из нета дори да спечелиш някоя по-завидна сума от например $20 (една вечер в ресторант), веднага излиза "възможността" да закупиш някакви реферали... които впоследствие се оказват лоша инвестиция, защото повечето от тях се отказват и все едно си купил нищо![]()
Нооо също така знам, че любопитството на човека е голямо (освен че е убило котката) и въпреки всичко ти би опитал да "си пробваш късмета" под предлога че нищо не губиш. Дръж ни в течение ако се жертваш![]()
Да, вече всички го правят. Вече всички тинейджъри си изкарват джобните от нета. Пиши на скайп paid_to_click за повече инфо ! Благодаря за вниманието. : )