.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Как да й предложа

Аз съм Иван на 15 от София. Момичето е от моя клас, но проблемът е, че тя е от друг град и сега няма как да излезем и трябва да и предложа по ФБ. Нямам опит със предложенията по интернет и за това реших да попитам. Искаш ли да станим гаджета ми звучи някак си детинско и незнам какво да и кажа ...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Показал ли си изобщо интерес към нея? Толкова ли е далече, не можете ли да измислите нещо относно излизането?
    Everything changes, but beauty remains ...

Да показал съм интерес и тя е показала към мен, а за разстоянието е 100 км и не е много близко

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нямате ли възможност да се виждате , поне за един ден?
    Някак самата идея за предлагане по Facebook не ми допада, не ми прави особено добро впечатление. Но ти си решаваш. Но внимавай. Ако си сигурен, че чувствата са взаимни и няма да загубиш приятелството й - действай. В противен случай би било гадно, все пак сте в един клас.

Сигурен съм и съм готов да рискувам а ако можете да предложите какво да и кажа, че дори и на мене ми е някво странно и незнам ?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    "Искам да съм с теб" Ако чуя това , ще знам какво да отговоря винаги,а и звучи по-зряло.Така поне мисля аз.Успех!

"Искаш ли да станем гаджета ?" ти звучи детинско а "Трябва да и предложа по ФБ" , НЕ ? Стани зрял а не се мъчи да се правиш на такъв ! Това да си мислиш , че можеш да усетиш дори и млко от истинската емоция , която носи така нареченото "предложение" , във ФБ - е егати заблудата ... Не си играй на любов пред компютърът. А за да не ти звучат изразите детинско вземи първо да пораснеш на акъл и да си утвърдиш някакъв характер !

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Аз лично по фб няма да го приема на сериозно.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

anonymous708973
    Guest
    Предложения по ФБ.
    Колко мъка има по тоя свят, Боже...

^Не им е лесно да ти кажа ...
    По темата:'"Искаш ли да станем гаджета ?" ти звучи детинско а "Трябва да и предложа по ФБ" , НЕ ?' ...

Супер фен Аватара на Me4encety
    "искаш ли да бъдеш моята кучка ? " колко беше трудно ся сериозно: "искаш ли да бъдеш с мен,защото аз го искам от доста време" и ако те отреже теглиш ени псувни и търсиш друга

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Гадно е по фейсбук, но все пак както казаха " Искам да съм с теб ! " е най-добре.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Като прочетох темата помислих,че ще предлагаш брак Ако това те успокоява-твоята задача е много по-лесна от другото предложение,така че се стегни и действай!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    "искаш ли да бъдеш моята кучка ? " колко беше трудно ся сериозно: "искаш ли да бъдеш с мен,защото аз го искам от доста време" и ако те отреже теглиш ени псувни и търсиш друга
    Изключително забавна си.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си