.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: Музика...

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от Allex Виж мнението
    слушам всичко, което ми харесва.. от Сашка Васева до Джъстин Бийбър.. от английски песни до китайски..
    Kaква е разликата между Сашка Васева и Джъстин Бийбър?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Това, че не можеш да възприемеш нещо, не го прави грешно или ограничено. Музикант съм. Визирам музикалните среди. Не виждам какво има да се обяснявам на неграмотен човек. И без това трудно ще го възприемеш. Каквото съм имала да кажа към едно изречение, съм го направила най-обобщено. Ако искам да пиша чаршафи, си е моя работа.
    Ее, аз се надявах да ми отговориш на въпросите, нооо добре. Браво, че си музикант, ама защо дискриминираш неграмотните? Какво като те разбирам трудно... тцтцт.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Ее, аз се надявах да ми отговориш на въпросите, нооо добре. Браво, че си музикант, ама защо дискриминираш неграмотните? Какво като те разбирам трудно... тцтцт.
    ооооо, милото.
    Музикално не си грамотна, затова е нормално да няма връзка това с онова, а и много общо е казано. :P
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Ами добре

Нали знаеш, че говоря за този пост:

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Музика винаги е била за фон и развлечение. Когато настъпи сезонът по време на зимата, хората нямало какво да правят. Това е времето на забавите, танците, интригите, сексът, забавленията в западните страни. За творците е изкусткво и начин на живот. За богаташите начин на развлечение.
    Трябва да приема, че е написан по някакъв специален начин и само музикално грамотните разбират смисъла? И между другото кои стилове музика предпочиташ да слушаш?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Ами добре

Нали знаеш, че говоря за този пост:

Трябва да приема, че е написан по някакъв специален начин и само музикално грамотните разбират смисъла? И между другото кои стилове музика предпочиташ да слушаш?

Нали знаеш, че този пост е към авторката и конкретни думи в коментара й? Неграмотна в смисъла на това, че не ти говори нищо, а го визираш за "ограничен". За нещо конкретно е, а не цялата музикална култура на от първобитността до днес. Повече едно и също нещо няма да повтарям.
    Обичам да слушам динамична музика. Най-вече, която отговаря на настроението ми. Слушам всякаква. Само някои мелодии не мога да издържам в песни на наши изпълнители. Тези с прекалено циганско звучене, които се изсвирват от кларинети. Идват ми в много. Във всеки стил има неща, които или ще ти допаднат, или не.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Ами слушам рок, гръндж, пънк, метълкор, алтърнатив..и т.н. от 1960 до съвремието. Не се ограничавам точно в няколко жанра, във всеки един си намирам по нещо, което да ми хареса. Например може до преди 5 минути да съм слушала Led Zeppelin и изведнъж да обърна на нещо много по-различно като Simple Plan например Нещо, което за много хора е нереално и позьорско. Но всъщност не е. Слушам това, което ми доставя удоволствие и ме кара да се замисля, да се засмея, да се начумеря или просто да заподскачам

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Ами слушам рок, гръндж, пънк, метълкор, алтърнатив..и т.н. от 1960 до съвремието.
    Аз на това му викам гей метъл. Това е чалгата в метъла, жалки и неоригинални текстове, малки хубави стандартни песнички от бездарни разглезени тийнове, които си мислят че правят музика. Все едно слушам Ивана, само че с китари. Или пък ония метълкор шитни, от малки педерастчета дето се правят на брутални....Нищо лично, просто такова ми е мнението за тези жанрове(с изключение на рока).
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-29-2012 на 13:59

Мега фен Аватара на RagioL
    Мисля да публикувам нещо, което ми се вижда интересно

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Предимно класика.
    Обожавам пиано !
    Майкъл Джексън също слушам,както и хипхоп,най-вече от края на 80-те до 1997 година,преди да навлезе 1998 г ерата на лигавия комерс,който още ни мъчи !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ^Точно

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен
    Мерси RagioL за това, което постна. Просто е невероятно!

Ето и нещо от мен...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ЕЕЕЕЕ най-сетне хора,които харесват класическа музика,ЕВРИКА!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ЕЕЕЕЕ най-сетне хора,които харесват класическа музика,ЕВРИКА!
    Пусни малко Верди.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Ето и още нещо от мен:

Голям фен Аватара на Богиня
    От семейство на творци съм, така че музиката за мен е нещо жизнено важно, дори свещено. Вместо ''добро утро'', първото нещо, което чувам, когато се събудя са топлите звуци на пианото или плача на цигулката. От как се помня е така и искрено се надявам да се омъжа за музикант /къде ще го намеря, не знам /.
    Новата музика не ме обладава толкова, но не мога да кажа, че не слушам. Имам си и любимци дори, но старата винаги е била на почит. Опитвам се да разбирам всички жанрове, друг е въпросът, че някои просто ми убягват.
    Без да тая каквито и да било чувства, за мен чалгата е олицетворение на тъпотията и селянията. Най-трудно ми е да разбирам хората, които са обсебени от нея и само нея. Не се и опитвам де. Не за друго, ами обикновено нямаме общи приказки.

Както вече споменах, класическата музика винаги е била на пиедестал вкъщи, та затова и започвам с нея. Знам за повечето творци по много. Историите покрай написването на Велики произведения, личен живот, периоди, смърт и пр. Интересно ми е да проследявам живота им от близо. Любим нямам, разбира се... всички те са Велики творци!

Относно рока-ако го нямаше, сега всички други жанрове щяха да са някъде доста далеч във времето...

Не съм си поставял някакви норми, просто като чуя нещо мога да кажа харесва ми или това е гадно.
    Основните жанрове които слушам са: Рок,Метъл и всичките му разновидности (без коровете), Джаз,Арт (или по извествно във вашето съзнание като класическа музика), Фолк (от държавите на Европейският континент) и кънтри музика.

Не мисля, че музиката която слушаш по някакъв начин определя интелекта ти, по-скоро е възможно в частност това което търсиш в музиката да определя твоите виждания за света и начин на мислене.
    Което до някъде обеснява, защо по-често се разбираме с хора които имат сходни на нашите предпочитания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си