.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Съжалявам, че го разкривам пред теб, но ако обърнеш бузата си по подходящ начин, този срещу теб никога няма да я удари отново, защото ще го хване шубето и ще се почувства гузен най-малко, ако не е с интелекта на табуретка. Или просто ще изгуби интерес. Както ако нямаш гъдел и се дадеш с разтворени обятия на някой, който много иска да те гъделичка и му доставя удоволствие да се гърчиш... много ясно, че ще му скапеш кефа.
    Та постъпката ти ще те направи слаб само, ако ти се чувстваш така и по принцип си си слаб.
    Добре, дай ми конкретен пример с това как някой е извършил нещо несправедливо над теб, ти си "обърнала бузата" и това го е отказало.
    Обикновено хората, които правят такива неща безпричинно са тъпи, нахални, и това им доставя удоволствие.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от IcameHereToFuckBitches Виж мнението
    Добре, дай ми конкретен пример с това как някой е извършил нещо несправедливо над теб, ти си "обърнала бузата" и това го е отказало.
    Обикновено хората, които правят такива неща безпричинно са тъпи, нахални, и това им доставя удоволствие.
    окей
    последно спорих с човек, който е болезнено/брутално искрен. С който имаме както много общи възгледи, така и той е супер циничен, а аз болна романтичка по свой начин. Та той ми каза в прав текст, че за нищо не ставам и вярвам, че наистина го е мислил, а не е било просто ей така, за да ме подразни. Аз разбира се знам, че не е така и тръгнах да споря. Като в целия ни 'спор' никой нямаше лоши чувства към другия. 'Нормалния' (според adoreher) човек, най-вероятно би тръгнал да говори неща като: "ами я се виж ти, какво става пък от теб?" и би изтъкнал всичките му отрицателни черти и постъпки, ДОРИ да го харесва по принцип. А аз го харесвам като човек, въпреки нещата, които не харесвам у него. И въпреки, че ме засипа с думички, които не бих искала да чувам, не се обърнах срещу него. Дори го накарах да ми обясни в подробности защо не ставам за нищо. Изреди ми някакви неща и ден след това каза: "Всички те мислят за една, а кой знае каква си.." (това го каза с добър и положителен тон). Всъщност не е най-точния пример, но всичко мина спокойно и интелигентно.
    Докато бях на стаж пък, имаше мед. сестра, която поне 5 пъти щеше да ме изяде заради някви работи и нито веднъж не й повиших тон, както и не се почувствах зле от това, че ми дава зор за нещо, защото знаех, че си върша работата добре.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си