Цитирай Първоначално написано от IcameHereToFuckBitches Виж мнението
Добре, дай ми конкретен пример с това как някой е извършил нещо несправедливо над теб, ти си "обърнала бузата" и това го е отказало.
Обикновено хората, които правят такива неща безпричинно са тъпи, нахални, и това им доставя удоволствие.
окей
последно спорих с човек, който е болезнено/брутално искрен. С който имаме както много общи възгледи, така и той е супер циничен, а аз болна романтичка по свой начин. Та той ми каза в прав текст, че за нищо не ставам и вярвам, че наистина го е мислил, а не е било просто ей така, за да ме подразни. Аз разбира се знам, че не е така и тръгнах да споря. Като в целия ни 'спор' никой нямаше лоши чувства към другия. 'Нормалния' (според adoreher) човек, най-вероятно би тръгнал да говори неща като: "ами я се виж ти, какво става пък от теб?" и би изтъкнал всичките му отрицателни черти и постъпки, ДОРИ да го харесва по принцип. А аз го харесвам като човек, въпреки нещата, които не харесвам у него. И въпреки, че ме засипа с думички, които не бих искала да чувам, не се обърнах срещу него. Дори го накарах да ми обясни в подробности защо не ставам за нищо. Изреди ми някакви неща и ден след това каза: "Всички те мислят за една, а кой знае каква си.." (това го каза с добър и положителен тон). Всъщност не е най-точния пример, но всичко мина спокойно и интелигентно.
Докато бях на стаж пък, имаше мед. сестра, която поне 5 пъти щеше да ме изяде заради някви работи и нито веднъж не й повиших тон, както и не се почувствах зле от това, че ми дава зор за нещо, защото знаех, че си върша работата добре.