.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бронзиращо олио

Днес си купих бронзиращо олио с аромат на кокос. та въпроса ми е с него ако се мажа ще почернея ли повече, не знам за какво точно се използва ..аз търсех нещо за по бързо потъмняване ,но нямаше и купих това нещо" ambre solaire" за много тъмна кожа с вече придобит загар ?
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

... Не е война..
    но любов ли е питам

Супер фен Аватара на wiiwa
    ами съседката се маже с такова и има много як тен ;д

суперр ама същото ли е ?
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Използвай и нещо с фактор, че ще се изпържиш..

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Доколкото виждам от описанието е self-tanning продукт, което значи, че ще почернееш хубаво, НО трябва да знаеш как да го нанасяш...задължително на ексфолирана кожа (след баня) го размазваш много равномерно, навсякъде...трябва да попие хубаво и тогава да се облечеш, за да не ти намаца пък дрехите или да не ходиш като петниста хиена Тенът от такива неща обаче хич не е траен, 1-2 къпания се отмива...аз ползвам едно такова и първите пъти така некадърно го нанесох, че направо ме беше срам да си подам носа от нас xDD Хубавото е, че се поотми малко след няколко къпания и сега като се научих да го нанасям както трябва вече е друго нещо.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

значи преди плаж се нанася а не на самия плаж:O ? o my good какво съм си купила
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Аз не обичам бронзиращо олио и попринцип тенове но знам от приятелки,че това е добро

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Какъв плаж!? О.О Това не е ли вид автобронзант...? Виж пак описанието в интернет, специално пише, че е без никаква защита, според мен не е защитно мляко за слънце..нз поне аз го разбирам като бронзиращ крем :д
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

то не е защитно пише :бронзиращо олиo .за много тъмна кожа с вече придобит тен .бронзиращото олио е популярно сред феновете на наситения слънчев загар .формулата му подхранва кожато отлично, а олиото е приятно за употреба .то придава на кожата ненадминат блясък и мекота ...
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    автобронзант
    не е за плаж, 100 процента
    то е като изкуствен тен все едно
    даже ако щеш си стой у вас и не си подавай носа на слънце, пак ще почернееш от него
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си