- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- *Из шарения свят на ShtrudeL*
Ахаха на мен ми държиш сметка че те квалифицирам а в същият момент правиш същото с мен и после ми се цупиш че аз го правя? Това ми беше достатъчно да прочета от теб, за другото няма да си правя и труда. А злобата към теб е заслужена с много неща, които ти повтарям и повтарям, и съм ти казвала, че ми е такова впечатлението.
После айде препрочети колко си нападателна и разбираща и как ме нападаш и обвиняваш, че не разбирам. Хъм не ме засяга, че ме нападаш, просот отново плямпаш без да мислиш. Явно съдиш по себе си и за т'ва си мислиш, че всеки човек от злоба, бил казал всичко дори и хал хабер да си няма за к'о иде реч. Само първите няколко "отговора" ми бяха достатъчни, за да разбера, че с тебе на глава не се излиза. Ти си знаеш своето и не искаш да признаеш, че грешиш. Аз си признавам, че сгреших да се занимавам с твоята надменна нахална особа. Лицемерието ти ми идва доста в повечко. За това повече нямам намерения да се занимавам с човек, който мисли, че знае всичко за всичко и всеки. А последното ти изказване (пропуснала съм средата на фермана) е просто толкова жалък опит да се направиш на жертва, че ми става ясно от кой тип хора си, айде лекувай се и приятно.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "