- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- *Из шарения свят на ShtrudeL*
ех... не знам какво да ти кажа... "too much ego will kill your talent"
Само се надявам да не рисуваш толкова добре, колкото твърдиш, не от злоба, а защото ако наистина рисуваш хубаво и си с такъв ужасен и злобен характер - много лошо, много. Малко ми стана жал, сериозно.
Аз за пореден път казвам, че не смятам, че имам талант, но ти си го дъвчи колкото искаш.
И не се засягам заради деградивната ти критика, а защото не можеш да схванеш, че човек може и да рисува зле, но да му доставя удоволствие. Дори е жалко, ако не можеш да го разбереш, щом казваш, че се занимаваш с това от 10 години. Направо е жалко, че си човек на изкуството и си такава. Ей такива хора не обичам. Може и наистина да са добри, в това, което правят, но са пропити с толкова злоба, че чак зеленеят.
Не съм се взела на сериозно и както казах в много неща не ме бива, много неща са ми незавършени и изобщо съм адски неориентиран в пространството електрон, но ми доставя удоволствие.
Виж, хорацио също се включи в темата, но нейната 'критика' поне беше градивна, а не пропита със злоба.
Наистина ми е тъжно пак казвам, че се занимаваш толкова време с изкуство и си такава. Тъжно ми е, защото има доста като теб, а не бива. Жива и здрава.
Може би си от онзи тип хора, които са толкова добри в това, което правят (наистина), че именно те са се взели на сериозно и са забравили от къде са започнали, колко невзрачни са били и т.н. За това не заслужаваш уважение, колкото и добра да си. Бих ти казала 'евала' на картините, но не и на теб. Преди и аз като видех снимка на цветенца и пчелички си казвах "тоя пък за какъв се има? Има фотоапарат и се е взел за голям фотограф", а в следващия момент ми светва лампичката и си казвам: "Чакай малко и аз бях така. И аз снимах пчелички и цветенца.", с което се радвам, защото не съм си вирнала носа като теб. Жалко.
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-10-2012 на 16:24
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.