.
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Ха-ха по някаква случайност съм разбирачка, повече от 10 години де занимавам с това професионално. И такива като тебе ми бъркат в здравето. И не всеки става, защото не всеки има талант.
    Това, че се засягаш само показва как наистина си се взела на сериозно.
    ех... не знам какво да ти кажа... "too much ego will kill your talent"
    Само се надявам да не рисуваш толкова добре, колкото твърдиш, не от злоба, а защото ако наистина рисуваш хубаво и си с такъв ужасен и злобен характер - много лошо, много. Малко ми стана жал, сериозно.
    Аз за пореден път казвам, че не смятам, че имам талант, но ти си го дъвчи колкото искаш.
    И не се засягам заради деградивната ти критика, а защото не можеш да схванеш, че човек може и да рисува зле, но да му доставя удоволствие. Дори е жалко, ако не можеш да го разбереш, щом казваш, че се занимаваш с това от 10 години. Направо е жалко, че си човек на изкуството и си такава. Ей такива хора не обичам. Може и наистина да са добри, в това, което правят, но са пропити с толкова злоба, че чак зеленеят.
    Не съм се взела на сериозно и както казах в много неща не ме бива, много неща са ми незавършени и изобщо съм адски неориентиран в пространството електрон, но ми доставя удоволствие.
    Виж, хорацио също се включи в темата, но нейната 'критика' поне беше градивна, а не пропита със злоба.
    Наистина ми е тъжно пак казвам, че се занимаваш толкова време с изкуство и си такава. Тъжно ми е, защото има доста като теб, а не бива. Жива и здрава.

Може би си от онзи тип хора, които са толкова добри в това, което правят (наистина), че именно те са се взели на сериозно и са забравили от къде са започнали, колко невзрачни са били и т.н. За това не заслужаваш уважение, колкото и добра да си. Бих ти казала 'евала' на картините, но не и на теб. Преди и аз като видех снимка на цветенца и пчелички си казвах "тоя пък за какъв се има? Има фотоапарат и се е взел за голям фотограф", а в следващия момент ми светва лампичката и си казвам: "Чакай малко и аз бях така. И аз снимах пчелички и цветенца.", с което се радвам, защото не съм си вирнала носа като теб. Жалко.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-10-2012 на 16:24
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си