- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- *Из шарения свят на ShtrudeL*
Ах и на мен ми е много тъжно и мъчно за теб. Че си такъв неестествен човек, който няма една конкретна позиция в живота и е като фурнаджийска лопата. Това, че към теб съм злобна не означава, че съм злобна към всички. И да всяка кифла на която не и изнася нещо, разправя как не може да си човек на изкуството и да си злобен. Е ако беше видяло толкова колкото и аз от този "живот на художника" изобщо нямаше да ми плямпаш подобни простотии и да правиш жалки опити да се почувствам зле, защото съм се издразнила на твоята личност. Хъммм да видим, ти ако си модел на бельо, аз бих ли ти давала квалификация? Не, защото не разбирам от такива неща. Хъмм била съм злобна. Еми мило мое наивно момиче, ако знаеше нещо повечко за света на изкуството, щеше да забележиш, че нравите на художниците са противоречиви и често налудничави. Вземи един Пикасо, той със сигурност не е бил Исус Христос. Вземи един Диего Ривера един Модиляни. Ей така само да видиш отношенията им един към друг. Така че скъпа моя "приятелко", преди да коментираш нещо, до което едвам едвам си се допряла, се замисли дали имаш достатъчно познания и опит, че да водиш спор с човек, който е врял и кипял в тази сфера. Също така ти ми казваш, че се надяваш да не рисувам добре. Е аз мога да ти кажа, че и цял живот да рисувам никога няма да е "добре" никога няма да е задоволително. В тази работа трябва да има градация, а стиловете и нещата, които трябва да знаеш и можеш, са толкова много, че два живота няма да ти стигнат да ги научиш.
Заключение: Много е тъжно че има такива като теб, които просто съществуват и не оставят никаква следа след себе си. Не бива да има такива хора. Но уви има ги бол.![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "