.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво за Вас е перфектна среща?

Вие сте наред.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма такова понятие.

Мисля, че срещата би била страхотна/перфектна, когато е с човек, който харесваш и с който имате общи теми на разговор. Прекарвате времето си така, все едно се познавате от много отдавна. /Визирам тия, които не се познават от месеци/години и срещата е с цел опознаване/.
    Не знам. За мен по - скоро е това.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Такава,която не е резултат от предварителни планове и стратегии за развитие на "бизнеса"...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Да има сняг или вода... Може би на кънки на лед.. или на лодките на Ариана ^.^
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Разходка в парка със сладолед на клечка. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    В парка с биричка и хумористични изказвания.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на paradosou
    Динамична. Боулинг/билярд/кънки, примерно, вместо стандартното кафе. Леко загатнат флирт, допирни точки, свободна атмосфера. ;P

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    все тая къде,стига разговора да се поддържа оживено

Мега фен Аватара на tori
    Аз съм си преживявала моята чудесна среща. :дд Беше лятото затова беше на сянка на една пейка, с колата в ръка, mp3 плеъра или телефона с музиката, с интересната тема, на която мога да споря с него, със сладоледа, усмивките, закачките. Това е за мен перфектната среща.

Мега фен Аватара на Blab
    спонтанна. така де, планирана (защото при мен всичко е такова), но неосъществена/прецакана поради някаква причина.
    да речем, че сме се наканили да хванем някоя премиера, но ни улавя страшна буря и сме принудени да седнем на по чаша чай, за да се сгреем. какъвто и да е сюжетът, непринудеността несъмнено присъства в него. ритуали, етикет, общество, публика... нямат място в сценария.

ако трябва да е идеална:
    лято:
    1) късно вечер, когато улиците опустеят. разходка из града. с тихи разговори, нескопосано танцуване и дуетно тананикане. когато телата са уморени, хората са много по-освободени, искрени, чисти/топли.
    2) призори хващаме раниците и атакуваме планините.

зима:
    1) курс по грънчарство/лит. четене/премиера на книга. топъл шоколад. джаз.
    2) печем сладкиши цял следобед.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Леко загатнат флирт, допирни точки, свободна атмосфера. ;P
    Точно.
    Ако приказката ми с човека върви, няма значение дали катерим Еверест или стоим 3 часа на кафе, времето просто си лети. Първата ни среща с моя приятел беше доста приятна, но по-необикновена беше третата (просто съм го запомнила, не се смейте :д) - води ме на фитнес. Не че там се говореше кой знае колко, просто ми показваше упражнения и ме наблюдаваше, което си беше бая нагло :д , а после седнахме на едно кафе да си говорим. Супер беше. Много ми е приятно и да излизаме, да седнем на някоя пейка в парка със сладолед, когато е по-хладничко.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Когато след нея нямаш търпение да видиш човека отново, няма значение къде е била, дали на ресторант, на кафе или просто разходка, просто след нея да не можеш да спреш да се усмихваш и да си кажеш "това момче е страхотно"
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Хмм зависи и от двамата да си я направят такава. Да не е еднообразна - застояване на 1 място по време на цялата среща, а където и да е - да е предразполагащо и да може да се говори спокойно, да има интересни теми и такива, които изискват повечко обсъждане най-вече, да е приятна обстановката, включено чувството за хумор и непряко изразяване на интереса към другия, чрез някакви ацосиации примерно и като цяло има детайли, които са много важни, но си е до човека.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Насаме. Не винаги е подходящо около теб да има хора, пък и нека да бъде на някое красива място

Срещата е перфектна, когато е с човек, който наистина харесвам и с който имаме за какво да си говорим, защото съм от срамежливите и разговорите са ми по-трудни. Но все пак има момчета, които успяват да ме накарат да говоря повече от обикновено.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Чак перфектна надали, но бих повторила, ако след нея се чувствам добре, заредена с положителни емоции.
    Обичам спокойствието (не да сме 172 човека), да имаме общи теми, да ми е комфортно с него.
    Като места вече са ми писнали кафетата и бих останала приятно изненадана ако е на друго място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си