.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Диплома

Hybrid View

Повече от фен Аватара на evilgirl95

Диплома

Здравейте на всички.. Извинете за може би глупавия въпрос.. но не мога да схвана нещо.. и не знам как да го обясня
    Да вземем БЕЛ например.. нали се взима оценката от 9,10,11,12 клас.. и примерно имам:
    9-мн.добър
    10-отлочен
    11-отличен
    12-отличен... колко влиза в дипломата 5.75 или отличен 6.. защото аз си мислех че просто се закръгля ама май не е така.. :Д

Не се закръгля.

Оф ми то така много тъпо...то човек не може все 6 да има :#

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хахахах, я се замисли малко ако се закръгляха какво щеше да стане
    Ако ти и аз кандидатстваме за дадено място в уни и аз имам 6.00 ,а ти 5.75 много ясно,че аз ще вляза,защото имам малко повече от теб.
    Независимо,че става дума само за един предмет от дипломата, всяко едно нещо в нея е от значение. Дори и ако става дума за някакви си стотни.
    Точно за това и на матурите има оценки от сорта на 5.99

И освен тва гледам,че си на 17 ,следователно имаш 2 годинки до 12 клас така,че ...не бързай с крайните оценки.

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Здравейте на всички.. Извинете за може би глупавия въпрос.. но не мога да схвана нещо.. и не знам как да го обясня
    Да вземем БЕЛ например.. нали се взима оценката от 9,10,11,12 клас.. и примерно имам:
    9-мн.добър
    10-отлочен
    11-отличен
    12-отличен... колко влиза в дипломата 5.75 или отличен 6.. защото аз си мислех че просто се закръгля ама май не е така.. :Д
    Ами аз имам (5,6,6,6) и в дипломата пише 5.75...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Аз не бързам с крайните оценки просто дадох някакъв пример.. А и още от сега се притесних.. защото сега уча много повече от 9-ти клас.. тогава имах 4-5 петици, които ще ми окажат влияние в дипломата, което е много тъпо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си