.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Стягане на бедра ?

Значиии....работата е, чее бедрата ми са страшно отпуснати от вътрешната страна ..отпред и отзад са камък :Х Та искам да попитам, може ли да се стегнат с околоо половин час бягане, изкачване на стълби (до 5тия етаж, за жалост саааамо толкова има нашия блок) около 3-4 пъти, ходене по половин час на ден, една камара упражнения (например "сумо клек" или пък в легнало положение с вдигнати крака нагоре разкрач ии тн.) иии за колко време г/д ще усетя някакъв ефект? :/ Ноо аз се ограничавам ии от доста храни (пържени картофи, чипсове, гризки, вафли, джобове, бял хляб, салам, кебапчета, кюфтета, най - различни сладкиши и др сладки неща), абее само на плодове, салати, сладолед (3 пъти в седмицата МАКС) ии май това е...Ще съм много благодарна ако прочетете до края И ако можете да ми помогнете де!

ПС: висока съмм около 160см ии тежа към 50-51 кг (според испанските мерки, т'ва е идеално)
    Мерси предварително !.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Е сега вадя кристалната топка и ти казвам...
    Не разбрахте ли, че бързите резултати се виждат само на кантара, а на външен вид сте си същите. Голяма работа, като отслабнете с 5 кила за една седмица - все едно хората по улицата са тръгнали да ви мерят колко сте, външния вид е важен. Бедрата са най-трудното място за оформяне, така че, няма да ти бъде лесно. Защо вместо да висиш по форумите и да питаш как да се вкараш във форма, не излезеш навън и не потичаш?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

FuckingFreak е права - не става за ден, особено бедрата и корема, които най-трудно се "оправят".
    В интернет е пълно с упражнения точно за вътрешната страна на бедрата, съчетаваш ги с каквото друго правиш, кардио, силови, диета и ще се оправят ) има една компилация от Пилатес за дупе и бедра, не съм ги правила, но една приятелка е много доволна.

Ездата за мен е най-доброто за бедрата и дупето, но цената е дооста соленичка.

Aами аз тичам сутрин по принцип, тези работи, които съм ги написала всичко правя Ааааа и сега си тегля на Тае Бо кардиото ....почвам го ооооще днеееес (колко съм ентусиезирана)

Цитирай Първоначално написано от Урсула Виж мнението
    FuckingFreak е права - не става за ден, особено бедрата и корема, които най-трудно се "оправят".
    В интернет е пълно с упражнения точно за вътрешната страна на бедрата, съчетаваш ги с каквото друго правиш, кардио, силови, диета и ще се оправят ) има една компилация от Пилатес за дупе и бедра, не съм ги правила, но една приятелка е много доволна.

Ездата за мен е най-доброто за бедрата и дупето, но цената е дооста соленичка.
    Mхммм :Х Точно за коремаа...толкова упорита трябва да съм ;д btw заформят ми се плочкиии (partyyy) А за бедрата, ясна е работата, че бързо няма да стане, но реших да се допитам все пак

Ммм , напротив ако отслабнеш с 5кг си личи и външно, при мен отслабването с 3 кг личи адски много особено в краката!
    Според мен 50 кг е доста за 1,60 , аз съм почти 1,70 и тежа толкова, а не се броя за толкова слаба...
    Иначе за бедрата наистина е най-трудната част за оформяне, корема не чак толкова.Значи отиваш на някой стадион(Васил Левски, Славия, Г. Раковски) който ти е най-удобен и почваш с обиколки , колкото повече толкова по-добре.Там си има стълби , почваш да слизаш. За да има по-голям ефект , можеш само на един крак няколко пъти и после с другия и така , но определено, ще трябва повече от 3,4 пъти ! Така упражнения прави кардио тренировки , много помагат!
    Ето: http://fitnesinstruktor.com/uprajnen...a-chast-bedra/
    тази е фитнес инструктор , разгледай го сайта и си намери подходящите упражнения!Ако правиш всичко това всеки ден, или поне през ден за около месец ще има видим ефект!

Banned Мега фен
    добре де,защо всички търсите упражнения за вкъщи ? не ви ли е по приятно навън

тичай,клякай..

Пилатеса е за стави, не знам как ще си "стегне" мускулите с него. Тае бо-то също няма да ти помогне, то е кардио. Май бъркате понятия стягане със сваляне на мазнини.

Напълно подкрепям горното мнение. Може да е в най-голямата жега, без капка сянка, но нищо не зарежда по-добре от тренировката навън!
    Последно редактирано от FuckingFreak : 06-23-2012 на 08:31
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

ooooo fitnesinstruktor ми е любиимия сайт ;дддд иначе нее, 50 кг всъщност не са много или поне аз не изглеждам дебела моите кости са тежки наследствено (например има едно момиче от моя клас доооста пълна е и тежи колкото мене )

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Пилатеса е за стави, не знам как ще си "стегне" мускулите с него. Тае бо-то също няма да ти помогне, то е кардио. Май бъркате понятия стягане със сваляне на мазнини.

Напълно подкрепям горното мнение. Може да е в най-голямата жега, без капка сянка, но нищо не зарежда по-добре от тренировката навън!
    ами не знам защо ама искам още да свалям, макар, че майка ми ми вика, че съм щяла да се счупя .....(ама майката нейното най-много си го хвали и си го обича)

Възможно , значи май мойте кости просто са много леки , защото 50кг не са ми много ,а пък никак не съм слаба...
    Впрочем , да те попитам , от вътрешната страна на бедрата мазнини ли са , в мисъл за да има ефект , може би ще трябва и някоя лека диета ...

Цитирай Първоначално написано от kriisinkaa Виж мнението
    Възможно , значи май мойте кости просто са много леки , защото 50кг не са ми много ,а пък никак не съм слаба...
    Впрочем , да те попитам , от вътрешната страна на бедрата мазнини ли са , в мисъл за да има ефект , може би ще трябва и някоя лека диета ...
    Амии не знам точно мазнини ли са :/ щоото ако беше мазнина...ддз щеше да се друса а то повече ми прилича на "едър" целулит ?!?!?!?!?! ама не се друса като желе ;д лека диетаа...амии та аз почти не ям..аа забравих да кажа, че пия много вода (повече от 2 литра)

Цитирай Първоначално написано от winowna69 Виж мнението
    изкачване на стълби (до 5тия етаж, за жалост саааамо толкова има нашия блок) около 3-4 пъти
    Това е много малко.. 3-4 пъти?!

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Това е много малко.. 3-4 пъти?!
    знам, че е малко, но не ми достига кислород, трябва след 10 мин пак (смсл имам астма) ;д

Ъммм , не не е хубаво да не ядеш , просто има такава диета за бедра в която наблягаш на въглехидрати и си ядеш , но определен тип храни ! :Д

Цитирай Първоначално написано от kriisinkaa Виж мнението
    Ъммм , не не е хубаво да не ядеш , просто има такава диета за бедра в която наблягаш на въглехидрати и си ядеш , но определен тип храни ! :Д
    Еее то не е чаак да не ям, ама простоо ...не усещам глад..мога да ям само супер леки неща ....

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението

Накара ме специално да се разтърся за Пилатеса:
    освен, че помага за ставите и за болки в гърба и кръста, регулира дишането и стяга мускулите. Трудно ше направиш плочки или релеф, но повечето момичета и без това не търсим това.

А авторката, разнообрази си менюто, вярно, че е лято, ама на плодове, салатки и сладолед ако караш ... месо, риба, ядки, кисело мляко, яйца - трикът е в здравословното хранене (знаеш, организмът има нужда и от протеини, и от мазнини, и от въглехидрати), а не в ограничаването им )

Накара ме специално да се разтърся за Пилатеса:
    освен, че помага за ставите и за болки в гърба и кръста, регулира дишането и стяга мускулите. Трудно ше направиш плочки или релеф, но повечето момичета и без това не търсим това.

А авторката, разнообрази си менюто, вярно, че е лято, ама на плодове, салатки и сладолед ако караш ... месо, риба, ядки, кисело мляко, яйца - трикът е в здравословното хранене (знаеш, организмът има нужда и от протеини, и от мазнини, и от въглехидрати), а не в ограничаването им )
    Ооо опитвам се ама мога да ям само кисело мляко и ядки...само от това не преяждам...яйца..понякога, а риба и меса НЕ ям...

Веган ли си? В другите теми имаше предложения с какво да ги замениш месата )
    А рибата е много полезна, и аз не обичам хич, ама гледам да се насилвам .. разнообразно меню, хранения през няколко часа, МНОГО вода и упражнения и ще видиш изненадващо бързо резултат няма да е магия, естествено, но има ефект.

Веган ли си? В другите теми имаше предложения с какво да ги замениш месата )
    А рибата е много полезна, и аз не обичам хич, ама гледам да се насилвам .. разнообразно меню, хранения през няколко часа, МНОГО вода и упражнения и ще видиш изненадващо бързо резултат няма да е магия, естествено, но има ефект.
    а да, веган съм ...рибата мога да я ям САМО ако е сготвена все едно от майстор готвач :Х иначе мерси за съветите

Град
    Larnaca
    освен ако не си някоя атлетка или ако не тренираш някакъв спорт е нормално да са ти така бедрата даже за някой пичове това е фетиш, а иначе за стягане .... купуваш си 2 гирички (не е нужно да са тежки) и почваш да клякаш до земята и после се изтрелваш във въздуха колкото можеш правиш 3 серии по 5 бавни,5средни и 5 бързи клякания с отскок (клякаш и се изтрелваш от самия клек,а не първо се изправяш и тогава скачаш) ..... но при условие че си момиче може да го правиш и без тежестите , пробвай , нужно е да го правиш по 1 път, 4-5 дни в седмицата и след 1,2 седмици би трябвало да има някакъв резултат
    -=To Live Is To Die =-

Цитирай Първоначално написано от winowna69 Виж мнението
    Амии не знам точно мазнини ли са :/ щоото ако беше мазнина...ддз щеше да се друса а то повече ми прилича на "едър" целулит ?!?!?!?!?! ама не се друса като желе ;д лека диетаа...амии та аз почти не ям..аа забравих да кажа, че пия много вода (повече от 2 литра)
    E к'во да е, мускул не е. Щом е мйеко и се тресе, е мазно. И ти трябва не стягане, ами сваляне. Стягат се мускулите, мазнините няма как да ги "стегнеш".
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Тичай.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

http://fitnesinstruktor.com/dupe-bedra-21min/ ето линк с нещо наистина полезно за твоя случай
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си