.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на mimijessi

Как да отслабна ?

Здравейте, искам да отслабна 3 кг ! За колко време може да стане това и точно как? Въпроса ми е малко тъп, но искам да постигна идеалното тегло за мен! Благодаря предварително!

Banned Мега фен
    за малко време.. 2 седмици са ти напълно достатъчни .. просто си слагай порцията наполовина примерно и тичай всеки ден по няколко км. и си готова.. а сега е лято.. можеш и на басейн да ходиш и така

Ако я намали наполовина, ще си остане гладна. Бях чела в едно списание, че трябва да я намали с 20% , защото те били почти незабележими и пак ще си спести калории, без да е гладна. Пишеше да си сипваме 20% по-малко отколкото мисли, че ще изядем. Други съвети - пий вода, пишеше да изпиваш по 2 чаши вода преди хранене, за да поемаш по-малко храна, спортувай, яж повече плодове и зеленчуци, мисля, че ги знаеш и сама тези неща, авторке, щом си решила да отслабваш само с 3 кг, ще успееш да постигнеш успех без драстични промени в хранителните си навици.

Някои свалят 3 кг за 1 месец а други 3 кг за 2 седмици..и разбира се,тези от втория вид ги връщат за няма и седмица Такаче по-добре по-бавно но сигурно за да не става йо-йо ефект.Храни се разделно и МНОГО течности (за предпочитане вода) Опитай се да се храниш без хляб,карай на салатки и леки неща.Ако си любителка на сладкото също ще трябва да го откажеш. Ако не си падаш по спорта пробвай упражнения във вас има хиляди нагледни статии по този въпрос. Успех

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Благодаря за отговорите! ^ ^

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    авторке, щом си решила да отслабваш само с 3 кг, ще успееш да постигнеш успех без драстични промени в хранителните си навици.
    и без драстични промени във визията

^ Имах предвид, че не е необходимо да се ограничава драстично, т.с. да не гладува и да не се храни твърде по-различно от преди. След като й трябват само 3 кг да отслабне, значи по принцип се храни д/г здравословно, иначе щеше да е натрупала повече. Просто трябва да направи някои корекции в начина си на живот и ще стане. Но нека да не се опитва да стане с диета, че организма й при твърде малък приема на калории ще изпадне в икономичен режим и ще се презапасява. 3кг не са чак толкова много. Но, ако иска да свали 3 кг мастна тъкан (предполагам иска такава), те са равни на 21 000 калории .
    Последно редактирано от Lovely Dream : 07-31-2012 на 20:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си