.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дребни пари

Въпросът ми е как мога да изкарвам малко пари. Не като другите теми. Говоря за няколко лева на ден - не много(и пет лева стигат). И моля без сайтове с цъкане на рекламки. Мерси.

Мии .. помагай на някой твой познат и ако работиш добре и е доволен / на , може и пари да ти даде Успех!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Спести си от джобните.

Помагай на познати.

Нямаш особено голям избор.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Помагай на някого
    Има да разнасяш прошури по пощите и разни такива
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Пазарувай на стари хора,които нямат възможност да излизат от домовете си.На един дядо-живее до нас така му пазаруват

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от slivergold Виж мнението
    Пазарувай на стари хора,които нямат възможност да излизат от домовете си.На един дядо-живее до нас така му пазаруват
    Похвално, да вземе 5 лв от човек чиято пенсия е 120 ...

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Гледай къде търсят статисти. Плащат по 20-30 лева. Например аз ходих тая година в България търси талант с още няколко приятеля, ама тва е веднъж. Не е като да ти дават по 5-10 лева всеки ден, но пак ти върши работа според мен. :Д
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си