- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ~ фейсбук ..
От какво ревнуваш , не ми е ясно. Не си виждала този човек, не го обичаш, не знаеш какъв е всъщност - стига си си губила времето в такива простотии. Що ли съм убедена, че си изпуснала доста шансове, които си имала в реалността, само заради такава простотия. И каква любов е вашата? Компютърно-мишкова? Простотии, много големи то.
*
Зарежи го.
Щях да разбера ако беше накратко и да се бяхте виждали, ама при вас и това го няма. Още повече, че няма връзка от разстояние. Особено във вашия случай. Уреждат си срещи , той не идва? Защо? Нали уж ходите от 9 месеца и се обичате?
Пфф..
Ох сори пак, но или го остави или се гръмни, щото аз ще се. О.ООООООООООООООООООООООО ООООООО
за фейка .. нее факе , защото сме си говорели по скайп и камерата е била включена
И аз имах подобен случай и не завърши хубаво... За твоя незнам какво да те посъветвам. Попитай го какво става и ако не ти казва значи може би не е за теб. Има много "реални" риби в морето![]()
Oх момичее.. видях, че си на 14 (дано не си по-малка). Толкова си малка и наивна.. тва че ти казва, че те обича не означава, че със сигурност е така! И аз мога да ти каза, че те обичам и да ти изредя куп любовни цинизми и да те накарам да се влюбиш и да ми вярваш безрезервно (ако бях момче, разбира се), но всъщност да съм с теб само, защото нямам кво да правя.. Не знам как можеш да си сигурна, че той въобще има някви чувства към теб, щом дори не идва на уговорените ви срещи.. Нищо лично, но си доста лесна плячка за момчетата и тва не говори добре за теб.
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Това,че не е идвал на срещите е доста странно...1 път да не дойде ок,ама ... има нещо гнило 100%...и ми е много интересно как ти я обяснил,защо го е нямало(след като толкова те обича..)...ехх тая компютърна любов...и аз така в 7ми клас си пишех с един секси батко ,но така и не излязохме,а аз бях хлътнала..абе преживях го след като си харесах едно момче от даскало.Пожелавам ти и на теб същото.
![]()
I DON' WANNA LIVE ON THIS FUCKING RETARD PLANET ANYMORE.. Обича те, ама ти връзва тенекий и това, което ме шокира най-много: НЕ СТЕ СЕ ВИЖДАЛИ о.о омгомгомгомг...
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Ако всичко това, което ти го е казвал в чата беше поне малко истина щеше да дойде и да те види.
Само от това си прави изводите, че не иска да те види на живо, а камоли и да има връзка с теб.
Не знам къде летиш момиче, обаче.. не е на добре. Просто кажи му там късаме за по фейсбук и си продължавай живота. Няма смисъл да си баламосваш главата още дълго време, а по-добре си имай истински живот, а не живей във виртуалния.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ЧААААААКАЙ !КФо ? АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ(ХА) !!! Ходиш почти година с човек,който не си виждала. Интересно.
Кажи ми честно : Кой е любимият ти спомен двамата? Кое е най лудото нещо което сте правили заедно .... Схващаш ли ?
Каква връзка,при положение че вие нямате спомени заедно?
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
От кое ревнуваш ?
Не може да се "обичате", та вие не сте се виждали даже хах ;дд
А пък и даже не идва на срещите, какъв е смисъла ''да ходите" ?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
15 имаш ли изобщо?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не може да ходите ако не сте се виждали! На колко сте бе д*ба.. 6?
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
При това плячка за ВИРТУАЛНИ момчета ахахааах!
Връзка, започнала по интернет, не е невъзможна. Но трябва и двете страни да изпитват същото. А в случая само ти си хлътнала, момчето явно тренира сваляческите си способности, и се справя доста добре. Зарежи го, преди той да те е зарязал официално във фейса! Мухахаа
always late but worth the wait!
Ти си се привързала? Да може да има привързаност, но това не е като да се влюбиш. Това е като да харесваш сериал и няма нищо общо с действителността. Излез от филма. С този няма да имате нищо общо.