.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

за да не ти цъфти косата и да става чуплива и безжизнена преди използване на сешоар/преса/маша задължително трябва да използваш heat-protector и най-вече впръсквай от него в крайщата. също така и сега през лятото е хубаво да си слагаш малко на косата преди да излезеш. моят е http://www.yopi.de/image/prod_pics/4285/e/4285235.jpg и съм много доволна от него.

Ако ти е жал да си подстрижеш косата можеш да идеш да фризьор за да ти махне само най-долните връхчета, а после можеш да си вземеш едни специални серуми/спрейчета, който се впръскват в крайщата на косата след баня (ако не се лъжа) и от тях самия цъфтеж пада. Не съм използвала такива и не мога да ти препоръчам някоя марка, но можеш да се поразтърсиш във форумте за мнения и похвали на различните марки.

Също така ще е добре да си вземеш маска за коса примерно подхранваща за да си възвърнеш здравината на косъма и косата да има по-здрав и жизнен вид.

За шампоан ето за този http://apteka.framar.bg/30019228/%D1...-%D0%BC%D0%BB- съм чувала добри неща, но не мога да ти кажа нищо от личен опит защото не съм имала такива проблеми. Има и балсам на тази марка, който е 5,80. Също така за балсам ти препоръчвам този на Икаров защото съдържа много етерични масла.

Ако искаш косата ти да расте по-бързо в никакъв случай не използвай хининова вода защото от нея единствено косата цъфти повече и по-бързо.

Не се сещам нещо друго което мога да ти предложа, но ако имаш други въпроси можеш да ми пишеш на лично.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dirty Version. Виж мнението
    можеш да си вземеш едни специални серуми/спрейчета, който се впръскват в крайщата на косата след баня (ако не се лъжа) и от тях самия цъфтеж пада.
    Такова чудо няма.
    Вече цъфнала коса се оправя само с ножица.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Такова чудо няма.
    Вече цъфнала коса се оправя само с ножица.
    мм има. една приятелка си беше поръчала от Avon, така че предполагам ако се поразтърсиш в някой по-голям магазин за козметика ще намериш

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dirty Version. Виж мнението
    мм има. една приятелка си беше поръчала от Avon, така че предполагам ако се поразтърсиш в някой по-голям магазин за козметика ще намериш
    И какъв е метода на действието ако мога да разбера ?
    Единственото чудо което се слага на косата след къпане са кристалите за коса, те обаче не оправят вече появил се цъфтеж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си