.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Помощ !!

Hybrid View

Exclamation Помощ !!

Момчето което харесвам ме харесва . Обаче нито тои нито пък аз смеем да направим първата стъпка . Това е че аз много се срамувам !Не знам как да постъпя . ПОМОГНЕТЕ МИ .. МОЛЯ !!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Отиваш, хващаш го за ръчичка, и му казваш, че вече сте гадженца.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Е не става така .. Моля вви измислете нещоо ..

Е като не става гледай го отдалеч и въздишай, надявайки се той да събере кураж да направи първата крачка.

Но аз съм срамежливата . Той винаги идва при мен . Но все пак е по-голям от мен и няма как да не се срамувам !!

Какво е това "аз съм срамежливата". Това някакъв природен закон ли е, че да не можеш веднъж да стиснеш зъби и да я преодолееш тази срамежливост? Не може да очакваш все момчето да е активното. И ти трябва да поемаш инициативата.

А как по точно да постъпя

Обади му се, покани го да излезете и от там ще видиш как ще се развият нещата. Но след като си сигурна, че и той има симпатии към теб няма от какво да се притесняваш. И да му се хвърлиш на врата той няма да се оплаче

Това е че и номера му нямам .

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    малии 98 !
    А откъде си разбрала ,че те харесва?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Премахни проклетия срам и действай.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    малии 98 !
    А откъде си разбрала ,че те харесва?
    Има кристално кълбо сигурно.

А той колко точно по-голям е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

щом се харесватее.. взимаш му номера.. звъниш му.. оговаряте се къде и кога.. излизате.. намекваш му /или му го казваш направо, защото те мъжките индивиди не разбират много от намеци/ и ако той изпитва същото тръгвате.. тадаам .. готова си

Oт къде разбрах че ме харесва ли ? Ами един негов приятел беше с него и реши да доиде при нас и ми каза че той много ме харесва . А от тогава всеки път ме гледа срамежливо ..

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Ми стойте и си се гледайте срамежливо.. То с гледане не става, трябват и действия. По-горе ти казаха..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Аййй.. стягай се момиче <3! Сега ще ти кажа аз какво направих.. понеже ситуациите ни бяха сходни.
    Значи .. та момчето е 3 години по-голям <3<3<3 (не се сдържах).. и исках да го поканя. И го поканих вкъщи с още някакви хора.. и той си доведе и две приятелчета... и така.. вечерта завърши с целувка <3 (пс. гледахме страшни филми ;дд)
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Ако това те е срам да направиш ... представям си връзката ви - жалка картинка. Цялата част със срама не я разбирам. Кажи ми какво става като тръгнете! Вие за ръчичка как ще се хванете? Да го прегърнеш ще смееш ли? Просто жалка картинка! Със този срам до никъде няма да го докараш в живота. Стегни се и не се лигави за глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си