- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ !!
Момчето което харесвам ме харесва . Обаче нито тои нито пък аз смеем да направим първата стъпка . Това е че аз много се срамувам !Не знам как да постъпя . ПОМОГНЕТЕ МИ .. МОЛЯ !!
Отиваш, хващаш го за ръчичка, и му казваш, че вече сте гадженца.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е като не става гледай го отдалеч и въздишай, надявайки се той да събере кураж да направи първата крачка.
Но аз съм срамежливата . Той винаги идва при мен . Но все пак е по-голям от мен и няма как да не се срамувам !!
Какво е това "аз съм срамежливата". Това някакъв природен закон ли е, че да не можеш веднъж да стиснеш зъби и да я преодолееш тази срамежливост? Не може да очакваш все момчето да е активното. И ти трябва да поемаш инициативата.
Обади му се, покани го да излезете и от там ще видиш как ще се развият нещата. Но след като си сигурна, че и той има симпатии към теб няма от какво да се притесняваш. И да му се хвърлиш на врата той няма да се оплаче![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
щом се харесватее.. взимаш му номера.. звъниш му.. оговаряте се къде и кога.. излизате.. намекваш му /или му го казваш направо, защото те мъжките индивиди не разбират много от намеци/ и ако той изпитва същото тръгвате.. тадаам .. готова си![]()
Oт къде разбрах че ме харесва ли ? Ами един негов приятел беше с него и реши да доиде при нас и ми каза че той много ме харесва . А от тогава всеки път ме гледа срамежливо ..
Ми стойте и си се гледайте срамежливо.. То с гледане не става, трябват и действия. По-горе ти казаха..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Аййй.. стягай се момиче <3! Сега ще ти кажа аз какво направих.. понеже ситуациите ни бяха сходни.
Значи .. та момчето е 3 години по-голям <3<3<3 (не се сдържах).. и исках да го поканя. И го поканих вкъщи с още някакви хора.. и той си доведе и две приятелчета... и така.. вечерта завърши с целувка <3 (пс. гледахме страшни филми ;дд)
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Ако това те е срам да направиш ... представям си връзката ви - жалка картинка. Цялата част със срама не я разбирам. Кажи ми какво става като тръгнете! Вие за ръчичка как ще се хванете? Да го прегърнеш ще смееш ли? Просто жалка картинка! Със този срам до никъде няма да го докараш в живота. Стегни се и не се лигави за глупости.