- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- може ли да забременея ....
искам да ви попитам нещо , вчера ( 01.08 ) имах полов акт с приятеля ми и той свърши в мен. След около 5 мин отидох в банята и с душа се опитах да направя като вакум във влагалището си. Забелязах,че чершава също е изцапан.Последната менструация ми беше на 17.07, не знам кога съм в овулация и дали е възможно да съм забременяла? Благодаря ви предварително
Ако цикълът ти е на 28 дни,1 август ти се пада плодовит ден.
А да те питам- с какъв акъл ги правиш тия глупости при положение,че нито овулация си знаеш,нито нищо?!
Ако ти е редовен цикъла,най-вероятно си била в плодовит ден. Честито.
Ако ставаше с един душ и едно премиване,нямаше да има Ескапел,презервативи, противозачатъчни етц...
Умно,много умно.
Има шанс, а ако си била в плодовит ден - още повече.
maDamn
цикала ми не е много редовен, не ми идва по дата, закъснява доста често,но от последната ми менструация се пада точно,че ми е дошла на 28-мия ден, но тези дни имах болки в яйчниците все 1 ми идва цикала дали е възможно тогава да съм била в овулация и да съм се разминала?
Последно редактирано от didkata007 : 08-01-2012 на 21:06
Няма как да знаем ко е възможно и кое не с ТВОЯ цикъл![]()
Всичко може да е станало,но да си мислила за това навреме.
Всъщност защо въобще му даде да свърши в теб,при положение,че и нередовен цикъл имаш?!
Ескапел... не го препоръчваме на всеки,ама е свършил в теб, с нередовен цикъл си...по-добре си се застраховай. Бомба е,ама по-добре 30 лв за хапче,отколкото после за други неша.
maDamn
от глупост и превъзбуда... а кога мога да си взема тест за да проверя или още е рано?
Последно редактирано от DragonLady : 08-01-2012 на 21:14
благодаря ви много
Аз само не разбрах кво беше тва с тоя вакуум бе?
Брях,брях
глупост която ми дойде на акъла
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
да определено утре сутринта ще си взема да не гадая бременна ли съм не съм ли ...
Само ако може да ми обясниш как разбираш, че имаш болки в яйчниците? При овулация не се изпитва болка, а болките при менструацията се дължат на контракции на миометриума на матката, които се предизвикват от простагландини, осоводени при ниското количество на естрогени и прогестерони, при инволюция на жълтото тяло. При свръх продукция на простагландини се предизвикат и по-силни контракции на миометриума и менструални болки - дисменорея. Това е отговора към всички жени, които се оплкват от менструални болки. Ако е настъпила все пак нормално при теб овулация точно на 31, когато се предвижда, значи на 1-ви шанса яйцеклетката да е в ампуларната част на маточните тръби е голяма и съответно шанса за цервикалния канал да е запушен от мукусна "тапичка" е много малак и сперматозоиди могат да навлязат спокойно и да оплодят яйцеклетката. Приеми по-горните съвети и пий хапчето. Друг път по-разумно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И аз съм на мнение, че има вероятност да си около овулация. Застраховай се с Ескапел и следващия път умната.
Иде ми да се гръмна, честно.
Правят го без презерватив, той свършва в нея и накрая отива , и прави някаква простотия в банята. Ама чакай, бе. То ако ставаше така всички щяхме да правим секс без презерватив и после щяхме да постъпим като тебе. Вземай Escapelle. Тест се прави 2 седмици след рисковия полов акт.
PS: Образовай се първо по тази тема, приятеля ти - също и тогава тръгвайте да правите секс. От какъв акъл му позволи да свършва в теб, а той от какъв акъл го направи.
Пий Ескапел и следващия път внимавай какво вършиш! Образовайте се малко!
А някой преди мен беше писал, че само менструацията боли- не е точно така, има момичета, които ги боли овулацията.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С риск да се поентя...Ескапел,а занапред-акъл и кондоми!!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!