.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

може ли да забременея ....

искам да ви попитам нещо , вчера ( 01.08 ) имах полов акт с приятеля ми и той свърши в мен. След около 5 мин отидох в банята и с душа се опитах да направя като вакум във влагалището си. Забелязах,че чершава също е изцапан.Последната менструация ми беше на 17.07, не знам кога съм в овулация и дали е възможно да съм забременяла? Благодаря ви предварително

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ако цикълът ти е на 28 дни,1 август ти се пада плодовит ден.

А да те питам- с какъв акъл ги правиш тия глупости при положение,че нито овулация си знаеш,нито нищо?!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако ти е редовен цикъла,най-вероятно си била в плодовит ден. Честито.
    Ако ставаше с един душ и едно премиване,нямаше да има Ескапел,презервативи, противозачатъчни етц...
    Умно,много умно.
    Има шанс, а ако си била в плодовит ден - още повече.
    maDamn

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    БЕгай до магазина за памперси.

цикала ми не е много редовен, не ми идва по дата, закъснява доста често,но от последната ми менструация се пада точно,че ми е дошла на 28-мия ден, но тези дни имах болки в яйчниците все 1 ми идва цикала дали е възможно тогава да съм била в овулация и да съм се разминала?
    Последно редактирано от didkata007 : 08-01-2012 на 21:06

Няма как да знаем ко е възможно и кое не с ТВОЯ цикъл
    Всичко може да е станало,но да си мислила за това навреме.

Всъщност защо въобще му даде да свърши в теб,при положение,че и нередовен цикъл имаш?!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ескапел... не го препоръчваме на всеки,ама е свършил в теб, с нередовен цикъл си...по-добре си се застраховай. Бомба е,ама по-добре 30 лв за хапче,отколкото после за други неша.
    maDamn

от глупост и превъзбуда... а кога мога да си взема тест за да проверя или още е рано?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ескапел... не го препоръчваме на всеки,ама е свършил в теб, с нередовен цикъл си...по-добре си се застраховай. Бомба е,ама по-добре 30 лв за хапче,отколкото после за други неша.
    +1
    Пии Ескапела и за друг път с презерватив! Ако е без да свършва извън теб ( да пикае между тековете, ако са повече от един, иначе бебето е готово ).
    За теста, той се прави 2 дни от закъснението на цикъла или на 14тият ден след рисковият акт.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-01-2012 на 21:14

По-добре веднага пий Ескапел,тест чак след 14 дни.

благодаря ви много

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Пий Ескапел, докато не е късно.
    Тест можеш да направиш след 2 седмици.
    Като не може да се сдържа, използвайте предпазни средства

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Аз само не разбрах кво беше тва с тоя вакуум бе?
    Брях,брях

глупост която ми дойде на акъла

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Zarity Виж мнението
    Аз само не разбрах кво беше тва с тоя вакуум бе?
    А бе то и аз , ама

Авторке Ескапел и то бързо
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

да определено утре сутринта ще си взема да не гадая бременна ли съм не съм ли ...

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Дам трябва ти Ескапел ^^

Цитирай Първоначално написано от didkata007 Виж мнението
    цикала ми не е много редовен, не ми идва по дата, закъснява доста често,но от последната ми менструация се пада точно,че ми е дошла на 28-мия ден, но тези дни имах болки в яйчниците все 1 ми идва цикала дали е възможно тогава да съм била в овулация и да съм се разминала?
    Само ако може да ми обясниш как разбираш, че имаш болки в яйчниците? При овулация не се изпитва болка, а болките при менструацията се дължат на контракции на миометриума на матката, които се предизвикват от простагландини, осоводени при ниското количество на естрогени и прогестерони, при инволюция на жълтото тяло. При свръх продукция на простагландини се предизвикат и по-силни контракции на миометриума и менструални болки - дисменорея. Това е отговора към всички жени, които се оплкват от менструални болки. Ако е настъпила все пак нормално при теб овулация точно на 31, когато се предвижда, значи на 1-ви шанса яйцеклетката да е в ампуларната част на маточните тръби е голяма и съответно шанса за цервикалния канал да е запушен от мукусна "тапичка" е много малак и сперматозоиди могат да навлязат спокойно и да оплодят яйцеклетката. Приеми по-горните съвети и пий хапчето. Друг път по-разумно.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от klu4odarjatel Виж мнението
    Само ако може да ми обясниш как разбираш, че имаш болки в яйчниците? При овулация не се изпитва болка, а болките при менструацията се дължат на контракции на миометриума на матката, които се предизвикват от простагландини, осоводени при ниското количество на естрогени и прогестерони, при инволюция на жълтото тяло. При свръх продукция на простагландини се предизвикат и по-силни контракции на миометриума и менструални болки - дисменорея. Това е отговора към всички жени, които се оплкват от менструални болки. Ако е настъпила все пак нормално при теб овулация точно на 31, когато се предвижда, значи на 1-ви шанса яйцеклетката да е в ампуларната част на маточните тръби е голяма и съответно шанса за цервикалния канал да е запушен от мукусна "тапичка" е много малак и сперматозоиди могат да навлязат спокойно и да оплодят яйцеклетката. Приеми по-горните съвети и пий хапчето. Друг път по-разумно.
    +1 не разбрах почти нищо , но изглежда умно написано!

не, сериозно бегай пий хапче!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И аз съм на мнение, че има вероятност да си около овулация. Застраховай се с Ескапел и следващия път умната.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Иде ми да се гръмна, честно.

Правят го без презерватив, той свършва в нея и накрая отива , и прави някаква простотия в банята. Ама чакай, бе. То ако ставаше така всички щяхме да правим секс без презерватив и после щяхме да постъпим като тебе. Вземай Escapelle. Тест се прави 2 седмици след рисковия полов акт.

PS: Образовай се първо по тази тема, приятеля ти - също и тогава тръгвайте да правите секс. От какъв акъл му позволи да свършва в теб, а той от какъв акъл го направи.

Пий Ескапел и следващия път внимавай какво вършиш! Образовайте се малко!

А някой преди мен беше писал, че само менструацията боли- не е точно така, има момичета, които ги боли овулацията.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Пий Ескапел и следващия път внимавай какво вършиш! Образовайте се малко!

А някой преди мен беше писал, че само менструацията боли- не е точно така, има момичета, които ги боли овулацията.
    именно
    аз съм една от тях и даже имам леко зацапване (розовеникаво) в О
    та пък щом на авторката цикъла и е нередовен, има шанс да е била в О, директно да бяга към аптеката
    няма смисъл да се бавят и да се чудят като шанса е голям..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    С риск да се поентя...Ескапел,а занапред-акъл и кондоми!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си