Такаа, ще се опитам възможно най-разбираемо да се изкажа, защото всичко е доста сложно и се надявам да разберете.
Значи има едно момче, с което сме добри приятели от няколко месеца насам, имаме си доверие, споделяме си неща. Той до преди няколко седмици имаше гадже, но скъсаха. Горе-долу от тогава аз започнах да изпитвам симпатии към него, излизахме веднъж, държа се много мило, говорихме си, почти ме изпрати до нас, всичко беше по ноти. Няколко дни след като излизахме го засякох навън с едно друго момиче, с което по принцип знам, че са само приятели. Но на следващата вечер те се обвързаха. Тогава аз се почуствах много предадена и му се сърдех известно време (за жалост той не разбра, защото го нямаше, за което ме е яд защото як инат щях да хвърля ), но онзи ден като се върна и ми писа аз не се сдържах и отговорих и така се заговорихме. На няколко пъти опитах да му подхвърля темата за момичето, с което ходеше, но той постоянно увърташе нещата и избягваше темата и затова си мисля, че има нещо гнило във връзката им. Снощи също си писахме, но той беше много зле и аз се опитвах да му помогна да се пооправи. По едно време когато ми каза 'Мерси!' добави и (hug), аз също му отвърнах така. Всички, който знаят, че имам симпатии към него (едно от момичетата ни е обща много добра приятелка и го познава много добре) казват, че той също има. Та въпроса ми е, мислите ли, че може само да използва онова момиче (въпреки, че не е такъв) и може ли наистина да има симпатии към мене ?
Последно редактирано от xanis : 07-31-2012 на 08:47