.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Използвате ли депилатор за интимните части и каква марка?САМО ЗА МОМИЧЕТА!!!

Понеже с майка ми много ме е срам да приказвам за такива неща и за това реших тук да попитам.На 13 съм и се питам дали е добре да ползвам депилатор за интимните части.И дали вършат добра работа или е по добре с съмобръсначката да продължавам.А на колко ви беше първият път когато се ''почистихте'' долу?И ако може предложете ми някаква марка.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ползвала съм и не съм доволна. Ако трябва да избираш между двете по-добре ги бръсни. Ефектът е еднакъв, само дето с депилатора колкото и да е скъп никога не могат да се махнат идеално гладко и е доста по-бавно като процедура...и миризливо....И най-вече като се замисля какви химии има в тоя крем, че да ми опадват космите от него тръпки ме побиват и това поне мен ме отказва допълнително. Най-доброто което можеш да направиш е кола маска при козметик.

Веднъж пробвах да ги махна с депилатор и ефект - никакъв , само дето се омазах хубаво с тоя гнусен крем.Най-добре с кола маска , но ако те боли много давай с бръснача и това е .

много ме е срам при козметик а не знам как да си направя кола маска но благодаря все пак :*

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Мен лично не ми харесва.
    Супер бавна процедура и накрая ефект никакъв. Някак не правя нещата, както трябва явно и не премахва нищо. Действам си със самобръсначката. Иначе преди бях на кола маска, която сама си правех, но сега нямам достатъчно време.

Депилатор някога отново да ползвам - нъц. Вонята му е баш отвратителна направо ми идеше да се издрайфам... действието все едно си се минал с бръсначка, само че после вониш на гаден крем и си покрит с косъмчета йеах.
    Заради вече само епилатор - единствено триъгълник със самобръсначка, но смятам наскоро да мина първо на кола маска и после да се оправям самичка с епилатора

Цитирай Първоначално написано от big_hug Виж мнението
    много ме е срам при козметик а не знам как да си направя кола маска но благодаря все пак :*

няма от какво да те е срам .. нали това му е работата а и нали си плащаш .. аз редовно ходя на козметик и нямам проблеми

Цитирай Първоначално написано от fakesmile96 Виж мнението
    Депилатор някога отново да ползвам - нъц. Вонята му е баш отвратителна направо ми идеше да се издрайфам... действието все едно си се минал с бръсначка, само че после вониш на гаден крем и си покрит с косъмчета йеах.
    Заради вече само епилатор - единствено триъгълник със самобръсначка, но смятам наскоро да мина първо на кола маска и после да се оправям самичка с епилатора
    Но не боли ли много с епилатора?

Цитирай Първоначално написано от bqL6okolaD Виж мнението
    няма от какво да те е срам .. нали това му е работата а и нали си плащаш .. аз редовно ходя на козметик и нямам проблеми
    А има нещо като обезболяващо, защото ми казаха че болката е ужасна?

За къде? Ако е за триъгълника, да, боли. Преживява се, но е по-добре първо с кола маска защото болката е един път + това си на козметик. Правиш няколко процедури, след това си почваш с епилатора - космите хем няма да са толкова твърди, хем няма и да са много начесто.

да именно пръво с кола маска

Супер фен Аватара на lqlq89
    Мен ме боля ужасно много, но издържах де. Аз толкова години си ги бях бръснала, много съжалявам за което. Но определено козметик!!!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

А за козметика трвбва ли нещо,дължина на косъма нещо такова?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Бе изобщо не боли толкова при козметика. Дръпва ти ги за някаква секунда и ти изтръпва мястото. Но после със седмици си гладка и не го мислиш. Все едно за тази кауза си заслужава определено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си