.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Моля? Според стандартите теийнейджърството прилючва когато на английски започне да изчезва тийн от годините.В 19 го има, а в 20 вече не. Повярвай ми че не само момичетата до тези години го правят.За справка авторрката е на 22 поне според профила и, а с онова момиче се запознах когато беше на 21.Да неговорим че съм наблюдавал подобни неща във всякакъв възрастов диапозон.Хайде ако се женени и имат деца както и да е но иначе...
    П.П. Ако повече те устройва може и да го кажем много жени
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не твърдя, че има някаква възрастова граница като цяло. Има жени и на 50 години, които търпят. Просто често срещани са баш около пубертета. Между да речем 12 (за жалост) и 18 може да се каже, че е голям процента. Нататък са изключения. Разбира се, това са ориентировъчни цифри. Всеки се развива с различни темпове.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Айде, коя ще е първата, която ще напише, че всички мъже са боклуци
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Me4encety
    Бой по каската ! Каквата и да си не заслужаваш такова отношение.След време ще се ядосваш сама на себе си,че си позволявала да се подиграва така с теб.Не му отговаряй на обажданията,не го търси и прекратете всякакъв контакт.Казвам ти го за твое добро,просто не си заслужава да страдаш ! Ей значи тва почти всички мъже са бахти изрудите =_=

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Да, особено за тези,които не правят особена разлика между любов и мазохизъм
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от streleca88 Виж мнението
    ти си жена мечта
    Просто го е обичала прекалено много...
    П.П: Този не заслужава нищо от никого. Заслужава да остане сам до края на живота си и да види кво е да страдаш. Или пък да намери няква като него, да се влюби в нея и тя да го пре*бе по същия начин...Тогава чак може би ще осъзнае какво е причинил на едно наивно момиче...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    БЕй значи тва почти всички мъже са бахти изрудите =_=
    Хаха, fenastz, доволен ли си?

ИзрОди. Освен, ако не иде реч за някакъв нов вид полезно изкопаемо. Изруда.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от mechone Виж мнението
    Просто го е обичала прекалено много...
    П.П: Този не заслужава нищо от никого. Заслужава да остане сам до края на живота си и да види кво е да страдаш. Или пък да намери няква като него, да се влюби в нея и тя да го пре*бе по същия начин...Тогава чак може би ще осъзнае какво е причинил на едно наивно момиче...
    И над това съм се замислял.Съдбата е много несправедлива пък и не я познаваме да знаем дали щеше да го направи при малко по-различни обстоятелства..Но пък дали ще сгреша ако се опитам да позная че на мацката този и е първият или поне първият в по-сериозна връзка?
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-02-2012 на 08:56

Град
    София
    ^ Няма да сгрешиш, 100% съм. Нали затова обяснявам от половин час, че тоя див мазохизъм се среща при по-млади момичета най-много, защото нямат база за сравнение и не са виждали нормална сериозна връзка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Именно, такива, който си мислят че това е единствената и най-голяма любов в живота им и сакън повече мъже по света не съществуват.Ще си останат вечно сами и стари моми,защото няма кой друг да им обърне внимание, а те без любов ще се разпаднат на малки частички.Но такива има и сред по-големите и по-опитни много макар и процентът да е понамалял.Не че ако се беше държал добре нямаше гаранция че нямаше да стане и в един момент безинтересен.Все по-малко неща започват да ме очудват вече.Доскоро гледах с лоши очи само на така наречените курви,но пък все повече се отчайвам като гледам и много нормални

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Когато човека до теб ти обръща внимание на 100%, дарява те с любов и внимание е нормарно да мислиш така. При обратното положение не е.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Доста от чертите ти ги виждам и в себе си,ама при теб е чак прекалено,честно.За много от нещата САМА си си виновна.Никоя нормална жена няма да търпи да я удрят и обиждат хронично,а това отношение от него след аборта...просто нямам думи...И изневерите,и липсата на внимание... :Х :Х :Х Съжалявам,че съм малко груба,но дано да си вземеш поука за следващата връзка.Попринцип не реагирам грубо,а влизам в ролята на успокоител,но тук просто няма как да ти кажа,че ти си най-най + ,а той е най-най - ,защото хората са различни и изборът с кого да делиш живота си е ЛИЧНО ТВОЙ.Никой не те кара да продължаваш да търпиш такова отношение и да засилваш негативните черти у него.Добре,че поне е дошъл денят,в който малко от малко си се осъзнала...Дано и занапред да е така,а не да му простиш за пореден път.Тогава наистина ще те признаем за най-голямата глупачка...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И над това съм се замислял.Съдбата е много несправедлива пък и не я познаваме да знаем дали щеше да го направи при малко по-различни обстоятелства..Но пък дали ще сгреша ако се опитам да позная че на мацката този и е първият или поне първият в по-сериозна връзка?
    Може и да й е първият, но това няма значение. За момента ще е тъжна, с времето всичко ще премине и мацката ще осъзнае колко напразно нервни клетки е убила по този недорасляк.

Повече от фен
    Да, първият ми е, но не в това е причината да съм била с него толкова време. Просто наистина вярвах, когато ми казваше какви планове има за нас, и т.н. и т.н., всичко е било лъжа. И най-интересното е, че с най-голямата си наглост снощи в 1:20 ми звъни да ме пита дали това бил краят, кви били тия работи, да ми каже, че тя му звъняла сутринта в 3 часа да го вика да пият някъде по бира, и той нашия и разказал какво сме си говорили, че съм ходила у тях. Тя нашата се извинила и казала, че съм била много зле да го направя това, как съм можела да ходя у тях да му искам сметка. Ооо да и той естествено и казал, че е права, че съм била много зле. Няма значение, че на мен ми разказва колко била тъпа и какво ли още не. Нямам думи как може да е толкова лицемерен. Или може би лъже само мен , не знам и не ме интересува, жалко че изгубих 4 години от живота си с такова същество.Благодаря на всички, които са дали мнението си , прави сте. И мисля, че когато чета коментарите ви, някакси ми дават сили и знам, че съм постъпила правилно, но твърде късно.
    внучка мИчта

Супер фен
    :O

УЖАС ! Как можеш да търпиш това ?!? По - добре го зарежи веднага, ако още не си го направила. НЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИШ такова отношение, никой не заслужава това !

Някои мъже си мислят, че щом упражняват физически тормоз над жена си/гаджето си, са големите мъжкари.Слабият удря с ръце, силният - с думи !

Мога само да ти пожелая да намериш истинска любов........ и никога повече да не попадаш на такъв "човек".
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-02-2012 на 12:38

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Съмнява ме това въпросното момиче да го е "чукало",или просто я някоя,която го харесва и не иска да сте заедно,или просто някой я е наговорил да каже така,но откъде да знаеш,има ги и такива момичета,всичко е възможно.Остави го,не се занимавай повече с него,доколкото разбрах прекалено много си страдала.

пълен боклук върви само напред и го гледай как се моли (когато ти звунне накарай някой твой приятел да вдигне и просто гледай реакции стига си била шматката поиграй си малко и ти) :*

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Хаха, fenastz, доволен ли си?

ИзрОди. Освен, ако не иде реч за някакъв нов вид полезно изкопаемо. Изруда.
    Нямаше как да се размине
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Бургас <333
    Дано намериш човек, който ще те уважава в бъдеще, и на когото няма да има нужда да даваш нови шансове..
    Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията... ~~

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Аз ако съм момиче и съм на твое място, щях да го зарежа още, като е почнал да си позволява, дори нямаше да се стигне до момент, в който да ми посегне !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си