- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Историята на една "любов"
Моля? Според стандартите теийнейджърството прилючва когато на английски започне да изчезва тийн от годините.В 19 го има, а в 20 вече не. Повярвай ми че не само момичетата до тези години го правят.За справка авторрката е на 22 поне според профила и, а с онова момиче се запознах когато беше на 21.Да неговорим че съм наблюдавал подобни неща във всякакъв възрастов диапозон.Хайде ако се женени и имат деца както и да е но иначе...
П.П. Ако повече те устройва може и да го кажем много жени![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не твърдя, че има някаква възрастова граница като цяло. Има жени и на 50 години, които търпят. Просто често срещани са баш около пубертета. Между да речем 12 (за жалост) и 18 може да се каже, че е голям процента. Нататък са изключения. Разбира се, това са ориентировъчни цифри. Всеки се развива с различни темпове.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Айде, коя ще е първата, която ще напише, че всички мъже са боклуци![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Бой по каската ! Каквата и да си не заслужаваш такова отношение.След време ще се ядосваш сама на себе си,че си позволявала да се подиграва така с теб.Не му отговаряй на обажданията,не го търси и прекратете всякакъв контакт.Казвам ти го за твое добро,просто не си заслужава да страдаш ! Ей значи тва почти всички мъже са бахти изрудите =_=
Да, особено за тези,които не правят особена разлика между любов и мазохизъм![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Просто го е обичала прекалено много...
П.П: Този не заслужава нищо от никого. Заслужава да остане сам до края на живота си и да види кво е да страдаш. Или пък да намери няква като него, да се влюби в нея и тя да го пре*бе по същия начин...Тогава чак може би ще осъзнае какво е причинил на едно наивно момиче...
Последно редактирано от Niakoitam : 08-02-2012 на 08:56
^ Няма да сгрешиш, 100% съм. Нали затова обяснявам от половин час, че тоя див мазохизъм се среща при по-млади момичета най-много, защото нямат база за сравнение и не са виждали нормална сериозна връзка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Именно, такива, който си мислят че това е единствената и най-голяма любов в живота им и сакън повече мъже по света не съществуват.Ще си останат вечно сами и стари моми,защото няма кой друг да им обърне внимание, а те без любов ще се разпаднат на малки частички.Но такива има и сред по-големите и по-опитни много макар и процентът да е понамалял.Не че ако се беше държал добре нямаше гаранция че нямаше да стане и в един момент безинтересен.Все по-малко неща започват да ме очудват вече.Доскоро гледах с лоши очи само на така наречените курви,но пък все повече се отчайвам като гледам и много нормални![]()
Когато човека до теб ти обръща внимание на 100%, дарява те с любов и внимание е нормарно да мислиш така. При обратното положение не е.
Доста от чертите ти ги виждам и в себе си,ама при теб е чак прекалено,честно.За много от нещата САМА си си виновна.Никоя нормална жена няма да търпи да я удрят и обиждат хронично,а това отношение от него след аборта...просто нямам думи...И изневерите,и липсата на внимание... :Х :Х :Х Съжалявам,че съм малко груба,но дано да си вземеш поука за следващата връзка.Попринцип не реагирам грубо,а влизам в ролята на успокоител,но тук просто няма как да ти кажа,че ти си най-най + ,а той е най-най - ,защото хората са различни и изборът с кого да делиш живота си е ЛИЧНО ТВОЙ.Никой не те кара да продължаваш да търпиш такова отношение и да засилваш негативните черти у него.Добре,че поне е дошъл денят,в който малко от малко си се осъзнала...Дано и занапред да е така,а не да му простиш за пореден път.Тогава наистина ще те признаем за най-голямата глупачка...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Да, първият ми е, но не в това е причината да съм била с него толкова време. Просто наистина вярвах, когато ми казваше какви планове има за нас, и т.н. и т.н., всичко е било лъжа. И най-интересното е, че с най-голямата си наглост снощи в 1:20 ми звъни да ме пита дали това бил краят, кви били тия работи, да ми каже, че тя му звъняла сутринта в 3 часа да го вика да пият някъде по бира, и той нашия и разказал какво сме си говорили, че съм ходила у тях. Тя нашата се извинила и казала, че съм била много зле да го направя това, как съм можела да ходя у тях да му искам сметка. Ооо да и той естествено и казал, че е права, че съм била много зле. Няма значение, че на мен ми разказва колко била тъпа и какво ли още не. Нямам думи как може да е толкова лицемерен. Или може би лъже само мен , не знам и не ме интересува, жалко че изгубих 4 години от живота си с такова същество.Благодаря на всички, които са дали мнението си , прави сте. И мисля, че когато чета коментарите ви, някакси ми дават сили и знам, че съм постъпила правилно, но твърде късно.
внучка мИчта
:O
УЖАС ! Как можеш да търпиш това ?!? По - добре го зарежи веднага, ако още не си го направила.НЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИШ такова отношение, никой не заслужава това !
Някои мъже си мислят, че щом упражняват физически тормоз над жена си/гаджето си, са големите мъжкари.Слабият удря с ръце, силният - с думи !
Мога само да ти пожелая да намериш истинска любов........ и никога повече да не попадаш на такъв "човек".![]()
Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-02-2012 на 12:38
Съмнява ме това въпросното момиче да го е "чукало",или просто я някоя,която го харесва и не иска да сте заедно,или просто някой я е наговорил да каже така,но откъде да знаеш,има ги и такива момичета,всичко е възможно.Остави го,не се занимавай повече с него,доколкото разбрах прекалено много си страдала.![]()
пълен боклук върви само напред и го гледай как се моли (когато ти звунне накарай някой твой приятел да вдигне и просто гледай реакции стига си била шматката поиграй си малко и ти):*
Дано намериш човек, който ще те уважава в бъдеще, и на когото няма да има нужда да даваш нови шансове..
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията... ~~
Аз ако съм момиче и съм на твое място, щях да го зарежа още, като е почнал да си позволява, дори нямаше да се стигне до момент, в който да ми посегне !