.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Lightbulb Дайте ми идеи...

Трябва ми готино галено име на Християна. На галено ми казват Хриси, но искам нещо по-готино. Ако имате идеи предлагайте, моля. Благодаря предварително!!!

П.С Ако има желаещи, можете да питате и за вашите имена.
    Последно редактирано от chrisy26 : 08-01-2012 на 17:12

Нещо "по-готино" няма. Смени си името. тцъ

За какво ти е иначе?

За Facebook и за в даскало, щото всички са с много яки имена на една Кристина и викат Кика и др.... На една Радена - Денда....
    Последно редактирано от chrisy26 : 08-01-2012 на 17:33

За фейсбук е безсмислено просто... Просто си напиши цялото име и фамилия, все пак не си на 11.(нали?)

А за Кика-та, без коментар. Хриси е къде-къде по-добре. Не се впрягай толкова.

На мен ми харесва Хрис.

Христина е много хубаво име, както и Хриси, Хрис.. Киката, Денда, сериозно!? -.- Ти май вярно си на 11. :/

Голям фен
    Хихи .. не се сдържах да не пиша
    Адашка си ми Как може името да не ти харесва ? Тцц .. Ако си мислиш ,че Денда и Кика са по-хубави ..
    Последно редактирано от Xriis.. : 08-01-2012 на 20:52

ХристИНА, Ина. (: Ако ти харесва, естествено, но според мен Хриси е много по-хубаво.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    ХристИНА, Ина. (: Ако ти харесва, естествено, но според мен Хриси е много по-хубаво.
    Това е тъпо , гаранция Ние така си измисляхме , аз бях Яна , тя Ана .. и дамм (ХристиЯна , ХристиАна)

Иначе ние на една Кристина и казваме Криско ;дд Можеш и да си измислиш някой прякор ,ако чак толкова не харесваш името си ..

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Това е тъпо , гаранция Ние така си измисляхме , аз бях Яна , тя Ана .. и дамм (ХристиЯна , ХристиАна)

Иначе ние на една Кристина и казваме Криско ;дд Можеш и да си измислиш някой прякор ,ако чак толкова не харесваш името си ..
    МариЕТА, Ети, както и ВиолЕТА, Ети, не ми изглежда тъпо, но всеки с мнението си, затова сме различни.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от chrisy26 Виж мнението
    на една Кристина и викат Кика
    това 'Кика' винаги ме е дразнело :/ ... на мен ми викат Крис, Криси, Кричи, Кристофър, Кристаки и етц...
    и все пак.. ако не беше facebook, щеше ли да се замислиш?
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    може Христи, но Хриси е по-яко .... не знам защо не ти харесва

аз с моето име, хората ми викат по поне 10 различни начина и не ми харесва много, така че по-добре обикновено от колкото "готино"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    МариЕТА, Ети, както и ВиолЕТА, Ети, не ми изглежда тъпо, но всеки с мнението си, затова сме различни.
    E , с този пример става , но все пак не се казва Виолета или Мариета

Фейсбука е важен, бе хора. Напиши се примерно "Christina Nyakoyasi", като не те кефи Христина, на английски определено звучи по-яко.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Познавам една Хритстина и й викаме Тина името е почти като твоето ама не е същото :Д::Д АМа много ме кефи тоя прякор !!
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Познавам една Хритстина и й викаме Тина името е почти като твоето ама не е същото :Д::Д АМа много ме кефи тоя прякор !!
    Не се бях сетил за Тина, също е идейно.

Не че не си харесвам името, просто ми е някак си странно не знам. По много начини ми казва освен Хриси, ( Яна, Тия, Ита и всякакви други) но исках да чуя и нещо по различно не че искам да си сменям името.

Името ти е дълго може да се измислят много прякори -Християна - Хрис,Тита,Тяна,Стияна,Христ и,Хриси,а и прякора не е нужно да е по името ти

п;п мен лично ме кефи Тита
    Последно редактирано от DarkVampireAngel : 08-21-2012 на 00:15

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Тина ми харесва най-много. Като бях 6ти клас по същата логика за по-готино звучене исках хората на ми викат Тери (от Катерина) но след като няколко по-близки приятели не успяха да го възприемат се отказах. Иначе трудно и тъпо е да накараш хората да започнат да викат по друг начин след като вече са свикнали по един начин.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    И аз познавам едно момиче, на което й викат Тина. Сладко е, но и Хрис и Хриси не е лошо. Даже е по-приемливо.
    А това за последните букви от името ми е странно, може би защото съм Бояна и ще е странно да ме наричат Яна. хаха
    Имаш хубаво име.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Прякорът ти не е задължително да произлиза от името ти.

Иначе Тина ми хареса най - много.

Супер фен Аватара на scrooper
    Много е нашумяло например 'Хри Си'
    Но аз предпочитам цели имена.
    always late but worth the wait!

Аз познавам апостол , викаме му Тольо ама според мен Хриси , Хрис е много хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си