- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дайте ми идеи...
Трябва ми готино галено име на Християна. На галено ми казват Хриси, но искам нещо по-готино. Ако имате идеи предлагайте, моля. Благодаря предварително!!!
П.С Ако има желаещи, можете да питате и за вашите имена.
Последно редактирано от chrisy26 : 08-01-2012 на 17:12
За Facebook и за в даскало, щото всички са с много яки имена на една Кристина и викат Кика и др.... На една Радена - Денда....
Последно редактирано от chrisy26 : 08-01-2012 на 17:33
За фейсбук е безсмислено просто... Просто си напиши цялото име и фамилия, все пак не си на 11.(нали?)
А за Кика-та, без коментар. Хриси е къде-къде по-добре. Не се впрягай толкова.![]()
На мен ми харесва Хрис.
Христина е много хубаво име, както и Хриси, Хрис.. Киката, Денда, сериозно!? -.- Ти май вярно си на 11. :/
Хихи .. не се сдържах да не пиша
Адашка си миКак може името да не ти харесва ? Тцц .. Ако си мислиш ,че Денда и Кика са по-хубави ..
Последно редактирано от Xriis.. : 08-01-2012 на 20:52
ХристИНА, Ина. (: Ако ти харесва, естествено, но според мен Хриси е много по-хубаво.
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
може Христи, но Хриси е по-яко .... не знам защо не ти харесва
аз с моето име, хората ми викат по поне 10 различни начина и не ми харесва много, така че по-добре обикновено от колкото "готино"
Фейсбука е важен, бе хора. Напиши се примерно "Christina Nyakoyasi", като не те кефи Христина, на английски определено звучи по-яко.![]()
Познавам една Хритстина и й викаме Тина името е почти като твоето ама не е същото :Д::Д АМа много ме кефи тоя прякор !!
Вярвай в мечтите си !
Не че не си харесвам името, просто ми е някак си странно не знам. По много начини ми казва освен Хриси, ( Яна, Тия, Ита и всякакви други) но исках да чуя и нещо по различно не че искам да си сменям името.
Името ти е дълго може да се измислят много прякори -Християна - Хрис,Тита,Тяна,Стияна,Христ и,Хриси,а и прякора не е нужно да е по името ти
п;п мен лично ме кефи Тита![]()
Последно редактирано от DarkVampireAngel : 08-21-2012 на 00:15
Тина ми харесва най-много. Като бях 6ти клас по същата логика за по-готино звучене исках хората на ми викат Тери (от Катерина) но след като няколко по-близки приятели не успяха да го възприемат се отказах. Иначе трудно и тъпо е да накараш хората да започнат да викат по друг начин след като вече са свикнали по един начин.
Прякорът ти не е задължително да произлиза от името ти.
Иначе Тина ми хареса най - много.
Много е нашумяло например 'Хри Си'
Но аз предпочитам цели имена.
always late but worth the wait!
Аз познавам апостол , викаме му Тольо ама според мен Хриси , Хрис е много хубаво![]()