- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Търся си сериал
Търся да гледам някой сериал, да е комедия или криминален, ако е от 2-рия вид, да не е някаква боза от рода на CSI, Bones, да няма дръпнати, да е на английски
Гледал съм (освен тия дето ги въртят по Бтв комеди и фоь лифе):
2ма мъже и половина
blue mountain state
донякъде теорията на големия взрив (хумора е инфантилен, не издържах да края)
живите мъртви
декстър
моето име е ърл
Breaking bad
Anger managment
Fring донякъде (скучен е)
supernatural (без последния сезон, напомни ми за Рич от дързост и красота)
модерно семейство
n00bs
гледал съм всичко почти що са давали по фокс и бтв
n00bs
Criminal minds? може да ти се стори тривиален,ама ако не си го гледал-пробвай.
Синовете на Анарията е готин.
Клъцни-срежи![]()
Секс до дупка?!
За комедиен по-така :как се запознах с майка ви.
maDamn
Не знам дали Хаус го въртят по бтв-тата и фокс лайфовете, но си заслужава.
Офисът
IT Crowd
Калифорникейшън/секс до дупка
Бригада
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Brigada![]()
IT crowd e бритиш хумор,ама е забавен де![]()
maDamn
казах английски
криминални миндс съм го гледал, боза, нищо общо с реалността
синове на анархията съм гледал малко, скучен ми е
клъцни срежи съм го гледал
тоя офисът съм гледал малко, това е от тия сериали, дето ги слагат да запълнят времето между рекламите
как се запознах с майка ви също ми е малко скучен, такива като него пък ги пускат да има какво да правиш докато ядеш
тоя секс до дупка сега ще го видя
n00bs
бягство от позора съм гледал 3те сезона и малко от 4ти и спрях, единственото хубаво нещо в целия филм освен 1вия сезон е, че накрая главния герой умира, аман от депресанти
n00bs
Секс до дупка мисля, че ще ти хареса.
Сега се сетих и за Джийвс и Устър. По Удхаус с Хю Лоури. Но секс до дупка е по-съвременен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
sopranos
а и гувернантката бих препоръчл.. ако бе беше ми го казала една приятелка а някой друг едва ли щях да го гледам а и в началото се дърпах щот мислех че е бая женски ама всъщност хумора е готин..некви хапливи подмятания само.. а и актрисата е готино парче
много ми е стар, засичал съм го по Тв-то
n00bs
Гледай pretty little liars..
Не, всъщност да, гледай го. Криминален сега гледам cold case и осъзнавам колко малко епизоди са давали по българската телевизията.
войната вкъщи
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Suits, Band of Brothers, Pacific Pit, Game of Thrones, Friday Night Lights не са комедия или криминални, ама са супер добри. Иначе, ако не си гледал Под Прикритие няма да сгрешиш, защото се преплитат и двата жанра, които търсиш.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
да, тоя е забавен и съм го гледалвероятно последния по фокс, който си струва
castle e боза, aко са криминални, държа да има реалност в някаква степен, а не като хорейшо дето вади ДНК тест за 1 час
marble спец за теб ще изгледам 3 серии от тая женска боза
не харесвам рицари![]()
n00bs
Имам и приятели момчета, които го гледат. Не е женски и не е боза, даже е много напрегнато дали теорията ти за ''A'' ще съвпадне със сериала. :>
Ако толкова дължиш да е криминален. The Wire е възможно най-добрия.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
няма негри/мексиканци/цици/дрога/кървища, да определено е женски и каква е теорията ми за А и какво е това А ? Атеизъм ? Анкерпласт ? Атрофия на органи ?
тоя тхе вире ще го прегледам
n00bs
ок това вече е плашещоПредпочитам да беше атрофия.
n00bs
Езра, като Мона и Лукас също всимат участие.
Само за мотива му не съм сигурна.
сериозно ли гледате това? .... предпочитам да си загубя единия час, докато гледам стената /нищо лично, ам това си е пълна боза/
но все пак любимият ми сериал е That '70s Show, така че е напълно възможно да не съм обективна ... нда
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Алисън е А, тялото е на близначката и Кортни. Кортни е била убита вместо Алисън...
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.