- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искам...
Мен пък ме радват потребители, които си градят цялото мнение върху нещо, което може да се е случило един или два пъти, но им е направило някакво впечатление и видиш ли, щом веднъж си постъпил по определен начин, значи си еди какъв си човек.
Всички злоби, които не ме харесвате сте лапнали това, че съм 'лигава/розова/живееща в собствен свят' и не знам си каква, като не отричам, че НА МОМЕНТИ съм такава, но личността ми е съвсем не е такава и не това е основното. Но така или иначе сте като коне с капаци и пука ли ви, че пиша и сериозни постове - не. И на мен не ми пука и следователно няма кой знае как да ме засегнете, но не казвам всичко това само заради мен. Вие просто сте си злобни и се отнасяте агресивно с почти всички. И за да не изляза същата като вас, ви давам право пред себе си, да ми докажете (ако искате) обратното. Ако не го направите - все ми е тая също. Доста разбран човек съм и се старая да не отписвам хората по първоначалното ми впечатление, а вашето доста отдавна е минало.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Аз ли? За теб съм никоя и както казах не си длъжен да ми доказваш нищо, т.е. ако не го направиш ще продължи да ми е все тая, но явно искаш (или на теб също ти е все едно) да продължа да те мисля за злобен и тъп, което не ме натоварва ни най-малко.
И да... може би си прав за шанса... по-скоро го давах на себе си, като за опитах за момент да не съм предубедена и затворена към тъпата ти личност, но ти оправда отново всичките ми представи за себе си. = )
И въпреки това не изпитвам лоши чувства към теб.
4XCOKИ
Стига ме разсмива моля ти се, наистина ли си вярваш, че ще тръгна да ти се обяснявам типично в твой стил по 5 страници къв съм и къв не съм , че да се издигна в очите на някого, наистина ли го вярваш ? Ако го вярваш значи толкова и си си изградила няква представа за мен...
Мога само да ти кажа едно, ако от това, което си ми чела за теб съм тъп и злобен то най-вероятно съм такъв, щот аз си пиша мненията, а не някой друг.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ