.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Exclamation Помогнете спешно е ..

Здравейте, искам да ви помоля за няколко съвета. Вчера правих секс с приятелят ми и той свърши в мен. Купихме половин час след това ескапел за след секс, и се притеснявам дали ще помогне, защото започвам да усещам симптомите на бременността.. Моля ви кажете ми колко време трябва да мине за да посетя гинеколог, защото на тестовете не вярвам много, може ли да не чакам да ми дойде цикъла защото е след 17 дни а не мога да чакам толкова и какви други мерки мога да предприема за предоотвратряване на това ? Много ви моля, който може нека ме посъветва, Благодаря предварително

Супер фен Аватара на shmatarok
    усещаш симптомите на бременността? И какви са те, толко рано след секс?
    Пи ли хапчето вече?
    Тестове се правят няколко дни ли беше, седмица ли след половия акт, предполагам от тогава може да се ходи и на лекар. Ако си пила хапчето няма какво толкова да се притесняваш, но ако обичаш преди да правиш секс следващия път, седни си на задника и се пообразовай малко на тема сексуална култура.

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Хапчето не дава 100 процента гаранция ,но си въобразяваш за симптомите. Теста се прави след 13-14 дена ако не се лъжа . И как може да сте толкова непредпазливи ?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    набила си си страхове и усещаш само това, дето ти е в главата. Няма страшно, нищо ти няма
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Тестовете се правят 2 седмици, след рисковия акт или ден след закъснението на менструацията

Като си толкова истерична, защо не използвахте презерватив?!
    Симптомите на бременност не се появяват толкова рано OMG!

Много ви благодаря, наистина ме успокоихте Прави сте рано е за симптоми и ще изчакам поне седмица за тест и гинеколог

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Писна ми от такива теми, честно..

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Тестовете се правят след 2 седмици.
    А пък и защо не използвахте презерватив?
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Ние попринцип не използваме и за първи път стана от 10 месеца заедно, понеже веднъж тъкмо решихме да сложим презерватив и той се скъса по време на секс, иначе си беше читав Дурекс уж, но явно така ми върви

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тоя Ескапел го имате за бонбонче Тик-Так май
    И спокойно,въобразяваш си ... НЯМА как да имаш симптоми след 30мин.
    Другия път не бъдете толкова безотговорни ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от coollove9 Виж мнението
    Ние попринцип не използваме и за първи път стана от 10 месеца заедно, понеже веднъж тъкмо решихме да сложим презерватив и той се скъса по време на секс, иначе си беше читав Дурекс уж, но явно така ми върви
    Като не го слагате правилно, как няма да се скъса. А ти като не искаш да бутате количка скоро, вземи си премисли теорията на какво ти върви и на какво не

Ескапела има толкова химии вътре , че спокойно щом си го пила няма страшно , за всеки случаи след 14 дни от този секс си направи тест и ако е + отиди на гинеколог

Голям фен
    Хахах усещала симптомите на бременността!Май си гледала рекламата на Bulsatcom - Бременна съм - Момиченце е
    Ескапела не ти гарантира 100% премахване на зародиша,но пък и ти не може да си сигурна ,че е станало нещо.Я си изчисли и овулацията!

Град
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Ескапела не ти гарантира 100% премахване на зародиша,но пък и ти не може да си сигурна ,че е станало нещо.Я си изчисли и овулацията!
    Теб пък к'ъв зародиш те гони?! о.О

Голям фен
    Оня шарения!Казвам го така за да разбере!

Град
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Оня шарения!Казвам го така за да разбере!
    Да го разбере?!
    Ти тоя Ескапел го изкара бърз и безболезнен аборт ...
    Хапчето се пие през първите 72 часа за да предотврати забременяване,а не за да прекъсне бременност!!!
    Поне не пишете глупости,че току-виж някоя бременна пикла тръгнала да го пие за да не се налага да казва на мама и тати,че ще стават баба и дядо

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    теста се прави едва след закъснението или след 2седмици неможе веднага да отчете то има време в което сперматозоида се прикрепва към яйцеклетката той да не става за 1минута баси.. прочетете малко в нета първо.. преди да се депресирате и да си въобразявате..дано всичко е наред..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен
    Offf каква си шматка ама и аз съм една патка...Карай!Да пие там 32.40 левово бонбонче за другия път да знае!

Мега фен Аватара на draid
    Един презерватив не можете да сложите като хората, тръгнали секс да правят. На колко сте ? 14 ?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ох, боже.

Няма как да усещаш толкова бързо симптоми на бременност. Усещаш това, което е в главата ти.

*
    Тест се прави след 14 дни от рисковия полов акт и ден след закъснението на менструацията.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ох, боже.

Няма как да усещаш толкова бързо симптоми на бременност. Усещаш това, което е в главата ти.

*
    Тест се прави след 14 дни от рисковия полов акт и ден след закъснението на менструацията.
    +1

Голям фен Аватара на chushkopek
    Кви симптоми тичай в болница, БЕБЕТО ИЗЛИЗА!

Цитирай Първоначално написано от coollove9 Виж мнението
    ... защото започвам да усещам симптомите на бременността..
    Майко, защо не ме абортира?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си