- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо..
От скоро с приятелката ми започнахме да мислим за секс (аз съм на 18, тя на 16).Проблемът е там, че ми е много малък - 12.4см. Бях й споменал, но тя все искаше да пробваме .. Преди няколко дена пробвахме и хоп .. само като го погледна се отказа. Сега даже не иска да излиза с мен. Моля помогнете ми, дайте ми някакви съвети!
Последно редактирано от genius94 : 08-01-2012 на 21:49
Ти сериозно ли?
Не прави секс цял живот като ти е толкова малък.
Или просто си намери друго момиче.
И се научи да го използваш.
И спря да се върти за миг земята..
Хмм.. явно е повърхностна и я е грижа за секса повече отколкото за теб... Щом е така аз не бих си губила времето с такъв човек... Да си намери някой, който ще я задоволява ,а пък ти такава, която ще те оценява![]()
Само аз ли прочетох мнението,преди да бъде едит-нато....////
Явно....////
Anyway....Сериозните съвети не се приемат....////
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
пф.. да ти имам приятелката.. щом за такова нещо те е оставила да не ти пука.. а и това не е малко.. има една важна тема - прочети я.. и е тъпо да си ги мерите.. като не си го мериш не знаеш колко е и не си образуваш излишни ама наистина излишни нерви и притеснения..
Всъщност беше написано нещо доста сериозно....///
След първия едит накрая написа ЗА ЕДНО МОМИЧЕ,КОЕТО НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА.....///
А втория едит е това,което пише и в момента....////
Роси![]()
![]()
Адашчето![]()
![]()
Sunshinebabybyy
Nirvana13
![]()
Novasum
![]()
ruth
![]()
![]()
...........................................
I’ve got Gucci’s on my feet
Diamonds on my neck
Diamonds on my wrist
Bitches on my dick
But y’all already said that
не знам какво е пишело преди едита, но ..
12,4 ?!?? Кутрето ми е по-дълго .![]()
Нидей влиза във филма само, пич. По-дълго, ама в някой филм. Ебати кутрето трябва да имаш.
Добре бе, казах го по инерция .. Нито съм си мерил кутрето, нито мисля да го правя.
12см са супер малко - до колкото помня под 15 се смята за малък (точно от този форум го знам )
забравих 4те милиметра, за което много се извинявам
Пикла,тряя да й го надянат 20-сантиметров,че да пищи,после ще видим големи ли ше иска. Нито 12 санта е фрапиращо малко,нито 15 като тоя умник дето горе се прави на с баси големия хуй.
Стига се депресира,авторе,явно не си заслужава за тея.
Брях,брях
не съм казал нищо за моя си
12 са малко
не ме замесвайте вече, НИЩО НЕ СЪМ КАЗАЛ
Еее момчета,недейте така! На момчето му е проблем...
Аз подкрепям betty-dimitrova.Това момиче е бая повърхностно.Намери си някоя по-добра.А относно проблема ти с размера,научи се да го използваш,да.Прочети някоя и друга статия или се поинтересувай допълнително.Има доста неща в секса,които не зависят от размера.![]()
Как така , само поради тая причина те е оставила, не ми става ясно? Мисля, че ако те обичаше - нямаше да те остави ,заради такова нещо. Още повече, че размера не е от значение, стига да го използваш, както трябва. Зарежи я тая, щом не те оценява за това, което си и те е напуснала заради такава тъпа причина.
Но все ми се струва, че е станало нещо друго, не това, което твърдиш, че е станало.
Прави 3ойка с твои приятел и момиче.. Офертата е приятелят ти да е с по малка пишка за да изпъкваш![]()
Доста голяма грешка, че си показал, че тва ти е комплекс..
Просто недей да казваш "малък ми е, само еди-колко си". Всичко идва от самочувствието. Ако, когато те види гол, седиш и се напикаваш от страх, не е толкова шокиращо, че се е отказала. Ако искаш, занапред можеш дори да казваш, че ти е много по-голям от нормалното( не на същото момиче, разбира се), така ще й го внушиш и няма толкова да забележи размерът.
ем остави я да си намери надарен, че да я изцедят..а ти си намери по-скромна, която ще можеш да задоволиш
Пробвайте пак..на някое приятно местенце,като я предразположиш добре, загасиш лампите и спреш да се притесняваш за глупости, а да се насладиш на удоволствието![]()
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3