- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Помощ с готвене
Наще ми казаха утре да направя спагети, та искам да се посъветвам с вас.
Дайте някакви рецепти, които предпочитате. Искам да ги зарадвам.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Eхх, че сте идиотчета. ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН!!!!
СМЪРТ за вас, да ви еВа.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ееее айде бъди добричък, аз те уважавам![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
само ако ми кажеш "Много ти се моля, чичо Зарко, ти си много умен програмист-учен и си най-готиния в Кофатавъзхищавам се на постовете ти и искам децата ми да станат като теб!", тогава ще напиша това, което щях да напиша иначе, преди да напишеш втория си пост.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Аре ще ти готвя ,бе,кажи кво искаш?
Спагети елементарно стават, можеш с доматен сос и кашкавал/сирене и квот ти дойде на акъла,може и с Маги фикс за такива щуротии, има бол.
maDamn
Много ти се моля, чичо Зарко, ти си много умен програмист-учен и си най-готиния в Кофата възхищавам се на постовете ти и искам децата ми да станат като теб!
БТЛ и аз ще ставам програмист и с нетърпение чакам някой твой пост със някакъв код, за да го науча!
Грейнджър, ела да сготвиш Спагети Болонезе и ти давам възможността да си отнесеш и 2те котки.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Наистина спагетите са едни от най-лесните неща за готвене ..
Аз по принцип им правя сос от доматено пюре, кайма (малки кюфтенца ;д) и всичко каквото намеря в хладилника (кисели краставички, гъби, кашкавал .. ) Импровизирай, гледай рецепти в нета и да се надяваме, че на ваще ще им хареса![]()
С яйцата, мусаката, пицата и подобни шитни се справям.
Don't hate the hacker,
hate the code!
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Спагети - 1 пакет
олио - около 60 мл
кайма - 500 г
лук - 1 глава кромид
моркови - 1 брой
домати - 1 консерва цели
риган - 1 ч.л.
босилек - 1 ч.л.
сол
черен пипер
червен пипер - 1 ч.л. равна
кашкавал - за поръсване, настърган
ПРИГОТВЯНЕ НА СПАГЕТИ БОЛОНЕЗЕ С ПЕЧЕН СОС
Сварете спагетите според указанията на опаковката, след което ги изплакнете под студена вода и отцедете.
За соса сложете скълцания лук и настъргания морков да се запържат за кратко в сгорещения зехтин.
След няколко минути добавете каймата и бъркайте, докато се раздроби и запържи. Овкусете с всички подправки и снемете от котлона.
Намачкайте консервата домати и я разбъркайте със сместа с каймата. При нужда добавете още малко подправки.
Сипете соса в тава и сложете в загряна фурна да се пече, докато течността се редуцира, като разбърквате от време на време.
Поднесете порция спагети с печения сос Болонезе и гарнирайте по желание с настърган кашкавал.
Зарко, ела да те разцелувам!
Don't hate the hacker,
hate the code!
Правеше впечатлението, че вече си програмист :Д самия аз съм начинаещ, все пак съм учил само 1 година в университет и през лятото съм се занимавал известно време след това.
(бях тръгнал да го пиша преди 5-10 мин, ама се разсеях)
Ам, то е за заблуда на противника.
Уча програмиране вече втора година, уж ходя по състезания и олимпиади, ама не си напрягам много задника.
Наскоро се хванах яко да бозя. Ъначе с РСта се занимавам от малък и имам някакви познания.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Вземи си кубченце Магиии <3 прекрасни са <3 омномном
особено пък зеленчуковите на картофки във фурна <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
http://recepti.gotvach.bg/%D0%A1%D0%...B5%D1%82%D0%B8
Ето тук има разнообразие от рецептидано ти свършат работа
ЛОЛ
Какво бе Зарко?
Прототайп 2 изглежда обещаващо.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ари Уека нощ, копИлета.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Е голяма философия да сготвиш едни спагети.Такам ще ти обесня по стъпки.
1 стъпка : слагаш пакет спагети (не фиде !) в тенджера с вода.
2 стъпка : слагаш тенджерата със спагети на включен котлон и поръсваш с риган,малко сол,босилек и по желание черен пипер.
3 стъпка : Докато всичко се вари ти настъргваш кашкавал/топено сирене/сирене и пак по желание може да си направиш някъв сос (аз обичам чеснов номномномном) и да си нарежеш кисели краставички,гъби може и кайма или някво друго местно изделие (блах месо ).
4 стъпка : След като спагетите станат готови (трябва да са на дъното на тенджерата и да не забравяш да ги бъркаш ! и да са мекички) изключваш котлона,взимаш тенджерата и изливаш водата в мивката (може и през терасата върху някой човек забавно е)
5 стъпка : Сипваш спагетите по чинийте и глагаш там каквото си направил върху тях (не ги разбърквай който реши той да си ги разбърка,не бъди селяк ) и сервираш.
Е голяма философия![]()
не ям такова, ма ще ти кажа - вариш ги в леко подсолена вода, докато омекнат, после изливаш водата, пържиш си кайма, доматено пюре, подправки, лук и чесън, заливаш, разбъркваш и капваш малко олио и ядеш![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Който иска спагети да идва и да яде, превъзходни са![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!